Ja chciałabym się spotkać z Arnoldem Boczkiem (to znaczy z Dariuszem Gnatowskim). Po prostu jakoś tak... Nie jest taki sztuczny jak pozostali i chyba nawet lubi serial, w którym gra.
Ja chciałabym się spotkać z Arnoldem Boczkiem (to znaczy z Dariuszem Gnatowskim). Po prostu jakoś tak... Nie jest taki sztuczny jak pozostali i chyba nawet lubi serial, w którym gra.
Też mi się tak zdaje... Zgadzam się w 100%
_________________ Masz pytania o Kiepskich ? Chcesz pogadać o ŚWK, szukasz czegoś? Pisz do mnie
BIGfan, "wszyscy są the best" ... no tutaj bym polemizował, bo nigdy nie wiadomo jaki ktoś jest poza kamerami ...
Z pana Andrzeja Grabowskiego, to się zrobił ostatnimi czasy snob, przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie.
Ja bym się chętnie spotkał z Dariuszem Gnatowskim ew. z Marzeną Kipiel - Sztuką.
Czy epizodyczną? Według mnie nie pomimo iż nie występował w każdym odcinku, to jednak cały czas by jedną postacią, która systematycznie występowała, jednak z upływem czasu, coraz mniej, mimo to kluczowa postać. Bo na przykład inni jak Ibisz wcielali się w różne postacie, a p Smoleń był wyłącznie Listonoszem...
Ja też z tych tutaj wymieniony aktorów wybrałem Dariusza Gnatowskiego, bo on wciela się w postać Boczka całkiem w porządku, i widać, że to go cieszy. Ogólnie z making off można wysunąć wnioski, że jest spoko człowiekiem na codzień
Ostatnio zmieniony przez locka 2010-02-27, 13:28, w całości zmieniany 1 raz
Epizodyczna, bo nie występował we wszystkich epizodach.
Rozumiem, że według Ciebie Halinka, która nie wystąpiła w odcinkach "Szkoła Rzycia", "Egzekucja", "W kamasze", "Zrób sobie Babkę", "Łzy Wasyla", "Kara Mustafa" i pewnie jeszcze kilku innych jest postacią epizodyczną?
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2010-02-27, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Najbardziej chciałbym spotkać się z Andrzejem Grabowskim, bo jest moim ulubionym aktorem i nie uważa siebie za wielką gwiazdę. Sam kiedyś powiedział "ze mnie jest d*&a, nie gwiazda"
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]