Dla mnie Windows XP i poprzednie edycje już dawno przeszły do historii. WXP nie ma wsparcia dla DirectX10 i nowszych wersji. Obsługuje bodajże do 3 lub 4 GB pamięci RAM. Windows 7 to bardziej przyszłościowy system, ale wciąż wymaga wielu poprawek. Mam nadzieję, że w kolejnej wersji Microsoft wywali zupełnie niepotrzebne rzeczy jak np. Aero Peek, które połączone w całość zabierają w cholerę RAMu.
Jak korzystam z XP(na laptopie) i z "siódemki"(na stacjonarnym).
Ten pierwszy do przeglądania internetu i pobierania plików, na tym drugim gram(rzadko) i oglądam filmy.
Na komputerze mam XP a na laptopie niestety Viste. Jeśli będę robił formata to raczej wybiorę 7-ke.
Wysłany: 2011-05-15, 08:54
Uzywalem przez 11 lat XP, ale przyszedl czas na zmiane komputera.
Przez przypadek, wybralismy kompa z Vistą (; / ) i chcialem z-upgrade'ować na 7.
Teraz mam 7 i jest o wiele lepsza od Visty Prosta, mila, fajna i przyjemna Polecam
Ja tak samo.
Windows to gówno ale i tak, nikt nie wymyśli nic lepszego.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-06-09, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-09, 20:57
GordVadosska napisał/a:
Uzywalem przez 11 lat XP, ale przyszedl czas na zmiane komputera.
Przez przypadek, wybralismy kompa z Vistą (; / ) i chcialem z-upgrade'ować na 7.
Teraz mam 7 i jest o wiele lepsza od Visty Prosta, mila, fajna i przyjemna Polecam