Wysłany: 2011-01-26, 23:11 Z jakiego komunikatora tekstowego korzystasz?
Jak w temacie jakich programów do komunikacji ze znajomymi używacie?
Ja używam programu Pidgin, bo cenie są niski pobór zasobów sprzętowych, brak reklam i stabilność.
Głównie GG; niezwykle banalny w obsłudze program, Wersja 7 najlepsza... 9 i 10 miały napchane różnych bajerów, reklam itp.
Windowsowego messengera używam do rozmowy z ludźmi zza granicy. Całkiem fajny i prosty program, jednak GG zdecydowanie lepsze
Tlen również nie jest najgorszym programem; w miarę łatwy w obsłudze. Jednak nie używałem go od pół roku
Skype, jego najnowsza wersja dość mocno obciąża mój słaby komputer, na szczęście używam go baardzo rzadko... Również ma napchane dużo bajerów i właściwości, przez co można się trochę pogubić)
Najciekawsze jest to, że GaduGadu w jakiej wersji by nie był to i tak jest słabiutkim programem, biorąc pod uwagę stabilność, liczbę reklam, rozmiar, zużycie zasobów systemowych.
GG w najnowszej wersji, chociaż cholernie mnie wkurza i w tym momencie chyba częściej używam czata na fejsie. Chyba zaraz zainstaluje jakąś starszą wersje.
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.
Tylko GG, wcześniej AQQ ale jednak nie mogłem się przyzwyczaić.