JA ciągle przekręcam wyrazy na końcówie " "ie" np. nie mogie, bułkie, rułkie itp xd. A wszystko zaciągnęło się od kiepskich, często zaciągam też : " Milcz, wężu łysy " xd
"Paszoł Won" ,"Kurde"," A co mnie to gówno obchodzi" "Karwasz Twarz"
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
"Byłaś w niego wpatrzona jak Boczek w serdelową"
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-02, 15:02
Ja bardzo często nadużywam Paszoł won. Bardzo lubie używać też tekstów Waldusia:
- kurna
- "ty fajfusie miętki"
- nomanie
- "byle szybko bo na dysko ide dzisiaj"
Wysłany: 2012-02-19, 15:50
Bardzo często mówię "Karwasz twarz" i "w dupę węża"
Ponadto kurde, d*&a, "skacze małpa na gumie", "spieprzaj dziadu", "won stąd bo psem poszczuje" "pocałuj mnie w dupę" "a co mnie to gówno obchodzi?" i dodaje końcówki "ie"
Ostatnio zmieniony przez Marcelo 2012-02-19, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
U mnie to jest można powiedzieć na porządku dziennym. Zresztą mam takiego wujka z którym cały czas powtarzamy jakieś teksty bądź sytuacje więc gra gitara. Jednak muszę powiedzieć że stwarza to czasem problemy z normalnym wypowiedzeniem się ale daje radę ;d;d
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
"Panie, pan jesteś nietrzeźwy czy pod wpływem alkoholu?", "Ja z tego miejsca oświadczam, że ja wychodze i nie wiem kiedy wruce", "Pan jesteś normalnie nienormalny", tego typu praktycznie non stop. W domu już się przyzwyczaili, w szkole w sumie też, ale jak gadam z kimś na ulicy to normalnie szkok.
_________________ Marian! Zaraz wsadzę ci tę trąbę w dupe i zatrąbię!