Wiele osób sugerowało zmianę wyglądu i myślę, że jest to dobry pomysł.
Jak zapewne wiecie strona działa na silniku Wordpress, co umożliwia prostą zmianę wyglądu.
Gdy już mamy nowy wygląd to przyda się go zmodyfikować 'pod Kiepskich' dlatego:
2) Potrzebny nam grafik. Chodzi jedynie o kilka zleceń: logo, bannery, może jeszcze jakieś inne elementy graficzne.
Liczę na aktywność w tym temacie.To pierwszy krok to zupełnego odświeżenia strony i stopniowego jej rozwijania i udoskonalenia.
Mam nadzieję, że już niebawem z pomocą forumowiczów i redakcji uda nam się stworzyć stronę godną najlepszego polskiego serialu komediowego
Fajnie byłoby się poczuć chociaż wirtualnie w słynnym korytarzu kiepskich, ale wiem, niestety, że tego typu styl forum wymagałby dużego profesjonalizmu lub inwestycji w dobrego grafika.
Klimat przede wszystkim
_________________ 'Dziwne, to jest gówno, jak nie śmierdzi'
- true
Heh, żeby tak jeszcze poza nami ktoś się zainteresował tematem...
Ludzie, pomóżcie Nie chodzi o przeglądnięcie wszystkich stylów i wybranie jakiegoś 'the best'. Po prostu odpalcie kilka stron i wyłońcie z nich najlepsze style, za kilka dni możecie znowu poszukać itd. Zajmie Wam to 2-5min, a dobry wygląd serwisu to podstawa.
Czy ja wiem... Z tego co widzę to co najmniej 50% polskiego Internetu to Wordpress
Po zmianie skryptu przepadną artykuły, a trochę pracy już włożyliśmy w obecną bazę danych.
Myślę, że jak znajdziemy ładny szablon (propozycje proszę ) i doda się już wszystkie podstawowe treści (dzięki temu na stronie głównej będą tylko newsy) to będzie wszystko OK
Ja i tak byłem za tym by stworzyć samemu stronę www, od podstaw począwszy od grafiki, wiadome, że przy tym było by mnóstwo pracy, ale strona była by wyjątkowa.
Bo ta niby oficjalna to jedno wielkie gów**(mówię o kiepscy.tivi). Dlatego moglibyśmy być pierwszy portalem Kiepskich.
Wiesz co, to już zależy od tego, czy założyciel tej strony posiada zdolności programistyczne. Jeśli nie - ofertę stworzenia strony można złożyć freelancerowi. Wiadomo, jest to kosztowna rzecz, ale można się wyrobić w granicy 200 zł.
locka napisał/a:
Dlatego moglibyśmy być pierwszy portalem Kiepskich
Pierwszym portalem o ŚwK nie jesteśmy, ale za to jesteśmy wciąż aktywni, choć strona główna wymaga aktualizacji.
Style Elvisa nie pasują, gdyż wymagają nie tylko zmiany loga, ale również zmiany tła.
Chociaż... Może na forum jest jakiś grafik, który mógłbhy nam pomóc przy edycji stylów.
locka napisał/a:
http://perfecta.pro/wp-pl/connections.html
Ten styl wgrałem i choć jest ładny to raczej nie pasuje pod stronę o ŚWK.
Także nadal poszukiwania trwają
Elvis Scatter napisał/a:
Wiesz co, to już zależy od tego, czy założyciel tej strony posiada zdolności programistyczne. Jeśli nie - ofertę stworzenia strony można złożyć freelancerowi. Wiadomo, jest to kosztowna rzecz, ale można się wyrobić w granicy 200 zł.
Nie posiadam ani zdolności programowania ani tyle gotówki
Ja mógłby pomóc w tworzeniu strony od zera (php + mysql) czyli jakieś dodawanie artów itd. mogę zrobić, z html i css gorzej ale gdybym miał grafikę to coś też bym zrobił.
Strona jest dalej taka sama czyli bardzo, bardzo słaba. Wygląd jest chyba jeszcze gorszy niż wcześniej. Z resztą sam wygląd to jeszcze nic. Treść też musi się zmienić.