W odcinku "Stypa" mówił: "Po co trzymać bąka w d*&ie? Niech polata po chałupie!".
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Osobiście postać wujka Władka bardzo mi sie podoba. Najbardziej mi sie podobała piosenka w odcinku "Tamten Świat"
_________________ Boczek : panie pan to jakiś dziwny jesteś
Ferdek : panie dziwne to jest gówno jak nie śmierdzi
Jan Maria Rumba Rozpór
Pić albo nie pić oto jest kurde pytanie
panie gdzie jest moja renta babki !!!!!
Śpiewał tam "A ja śpiewać nie przestanę póki wódki nie dostanę" i Ferdek mu dał 2 litry To znaczy obiecał, bo dał dopiero na Tamtym Świecie.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Ostatnio zmieniony przez Qba 2011-07-09, 18:35, w całości zmieniany 3 razy
Moim zdaniem, ta piosenka była żenującym darciem mordy.
Mnie ona śmieszyła, to było darcie mordy po pijaku, ale śmieszne.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Najbardziej mi sie podobała piosenka w odcinku "Tamten Świat"
Moim zdaniem, ta piosenka była żenującym darciem mordy.
Mnie tez strasznie to irytuje, jakby go obdzierali ze skory. Ogólnie ten aktor jakos do mnie nie przemawia, zawsze porownuje go do małego pieska, który tylko duzo szczeka, zeby zauwazyc swoją obecnosc. Wujek Wladek z odcinka 'złote kierpce' był smieszniejszy.
Z tym, że Władek był dobry w "Złotch Kierpcach" też się zgadzam. Ale lepszy był w odcinku "Stypa", jak mówił: "Po co bąka trzymać w d...pie? Niech polata po chałupie!"
Z tym, że Władek był dobry w "Złotch Kierpcach" też się zgadzam. Ale lepszy był w odcinku "Stypa", jak mówił: "Po co bąka trzymać w d...pie? Niech polata po chałupie!"
Tylko ,że w "Zlotych Kierpcach" Wujka Władka grał Roman Kłosowski , a w "Stypa" już Marek Pyś.
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Pewnie masz mnie za jakiegoś idiote. Ale prosze wyraź swoje zdanie na ten temat.
Tego nie napisałem przecież. I tu Cię zaskoczę, nawet tak nie pomyślałem. to, że wyrażam to co myślę, nie znaczy, że mam Cię mieć za jakiegoś głupka. Po prostu mamy inne gusta i pewnie tak już pozostanie.
Obejrzałem odc. "Interes" i tam był strasznie odpychający. Tak jak już napisałem, to jest postać epizodyczna i wiele od niej śmiechu nie wymagam, raczej postać w stylu Haliny, czyli ma po prostu wtopić się w tło i zbytnio głównym bohaterom nie przeszkadzać.