Wysłany: 2009-12-13, 18:03 Wojciech Łuszczykiewicz
Wystąpił w odcinkach:
"Bara Bara"- jako Seba
"Akademia Umiejętności"- jako Prut
"Wata Mariana"- jako Latynos grający na bębnach
"Dom Kultury"- jako młody
Ostatnio zmieniony przez Czak Noris 2009-12-13, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
To jest ten sam koleś co tworzy zespół Video czy mi się wydaje bo raczej jestem przekonany że to on i jak oglądałem odcinek Bara Bara to od razu mi się skojarzył z tym zespołem
To jest ten sam koleś co tworzy zespół Video czy mi się wydaje bo raczej jestem przekonany że to on i jak oglądałem odcinek Bara Bara to od razu mi się skojarzył z tym zespołem
Tak to ten sam.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Czlowiek niezrownowazony, piosenkarz zespolu video. Absolutnie negatywna postac i niech od kiepskich trzyma sie z daleka, przykład głupoty : http://www.youtube.com/watch?v=Cjq-P3v0ITY
Nie ukrywam,że moim ulubionym zespołem jest VIDEO...i nie uważam ,że jest negatywną postacią...powiem więcej jest wykształconym facetem napisana przez niego piosenka Papieros czy wcześniej Szminki róż,Fantastyczny lot,Bella,Ide na plażę biły(BIJĄ) rekordy popularności czy to na playlistach w radiach..czy w oglądaniu teledysków na youtube. Polecam czytać jego blog :
[quote="zeezeewoo"jest wykształconym facetem napisana przez niego piosenka Papieros czy wcześniej Szminki róż,Fantastyczny lot,Bella,Ide na plażę biły(BIJĄ) rekordy popularności czy to na playlistach w radiach[/quote]
Jaki na związek wykształcenie z pisaniem popowych piosenek?
Następnym razem staraj się pisać zdania w języku polskim. Należy mieć szacunek do innych użytkowników forum.
Jaki na związek wykształcenie z pisaniem popowych piosenek?
Rockowych...rockowych.......idąc twoją metodą powiem tak....następnym razem staraj się normalnie cytować.Należy mieć szacunek do innych użytkowników forum.
O jakich utworach rockowych mówisz? Czy na pewno rozmawiamy o zespole Video? Przecież oni tworzą pop i pop-rock, a z samym rockiem nie ma to za wiele wspólnego.
Skoro wolisz nie mieć racji, to Twój problem. Dlaczego wstydzisz się przyznać, że słuchasz pop-rocka? To coś strasznego? Nawet sam zespół się tak określa oraz jego wydawca, więc taka jest prawda (nie, nie słuchasz true rockowej kapeli ).
A może ty nie masz racji? Co uważasz ,że jesteś Bogiem i ,że masz we wszystkim rację?
Wtrace swoje trzy grosze. Gdyby oni grali prawdziwy rock to ich teledyskow nie wyswietlano by na VIVIE polska a piosenki nie leciałyby na esce. Jak dla mnie ich zespół gra odmiane popu, w innym wypadku stacje komercyjne ich 'twórczością' by sie nie zainteresowały.
Dan-Tuten cham nie mam urazy....poprostu stwierdziłeś swoje zdanie ale nie upierałeś się tak jak Janusz....który myślał ,że pójdę na ugodę i powiem ,że on ma racje..
Jaką ugodę? Co Ty opowiadasz? Jeśli oficjalne stanowisko zespołu i jego wydawcy co do gatunku jaki grają jest dla Ciebie mało przekonywujące, to Ty masz tutaj problem. Nie zgadasz się ze swoim ulubionym zespołem, to Twoja sprawa, tylko przestań się upierać, że masz rację skoro jej nie masz.