_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
_________________ A jednak! POWRACAM!!!
Polecam stronę www.przygodyreksia.pl
Polecam równierz stronę www.5klasista.interia.pl
Wiecie co możecie mówić na mnie !p!
W skrócie...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum! !!!Patryk!!!
Ten serial jest ekhm... poj*ebany. Tak właśnie mogę się wyrazić na jego temat. Denerwuje mnie, jak jacyś koledzy (a dziećmi nie są) naśladują Czesia, mówiąc żałosne i wcale nieśmieszne teksty. Do czego ten świat zmierza?
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2009-08-12, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
To po prostu kolejny dowód na to, że świat schodzi na psy...
W mojej klasie( tylko, że ja byłam przed wakacjami w pierwszej gimnazjum) też naśladowali tych głupków...
Co w tym jest niby takiego śmiesznego? Głupkowate teksty, nuda i zero poczucia humoru.
Tylko osoby na poziomie tego serialu się z niego śmieją.
Jedno drugiego warte... Ech...
Tylko osoby na poziomie tego serialu się z niego śmieją.
Jakbyś czytała w myślach Dokładnie tak. Koledzy udający Czesia i podobnych debilów inteligencją nie grzeszą, jeden to nawet jest na maksa świrnięty, więc trudno go nazwać kolegą i jest mi za niego wstyd, jak przechodzę obok niego.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2009-08-16, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Serial jest idiotyczny. A najbardziej mnie wkurza jak ludzie porównują to g*wno do South Park. Idiotyczne bledy ortograficzne maja byc niby smieszne? Jak tak to moje wypracowania z polskiego byly zaje*iscie smieszne.