Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Włatcy móch
Autor Wiadomość
Bossak 
Paździoch
Precz z komuną!

Wysłany: 2010-02-05, 20:40   

Jakoś nigdy zbyt dużo tego nie ogladałem ale kilka odcinkow które widziałem to podobały mi sie.

ferdex 
Boczek
precz z Komuną!!!!!

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-02-06, 15:21   

według mnie spoko serial

elendil93 
Waldek

Wysłany: 2010-02-07, 10:51   

Według mnie syf. Obejrzałem kilka odcinków i oprócz kilku śmiesznych momentów nic ciekawego. Obraz kolejneygo,zwykłego, telewizyjnego śmiecia dopełnia masa podjaranych Czesiem i przekleństwami, dzieciaków z podstawówki i gimnazjów. Żenada.

Grzybek 
Halinka
Helena! Mam zawał!

Wysłany: 2010-02-11, 16:08   

Za często tego nie oglądam ale jest fajne :-D

ferdex 
Boczek
precz z Komuną!!!!!

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2010-03-17, 18:36   

odwalcie się od włatców much bez obrazy ale widzę żę 80% opini ojeźdźa czesia i spółkę,wg mnie to spoko serial z paru powodów bo w przeciwieństwie do takich bzdetów jak m ja miłość ten setrial ma specyficzne poczucie humoru jak w odc kiedy higienistka po grochówce takiego bąka puściła żę zakmknęła drzwi od auta.denerwuję mnie opinie psychologów i starszych mówiących że włatcy móch są chorzy kiedy słyszę to aż korci mnie by prz***bać temu komuś a swoją drogą przypomina mi się jak w klasie w liceum zrobili nam wykład na temat szkodliwośći włatców much i psycholog zbierał podpisy po petycję do tv4 aby zakazać emisji programu i pamiętam żę na 21 osób 0 się podpisało i jak powiedziałem że z taką petybją to trzeba iść do kółka różańcowego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2010-03-17, 21:06   

Przestań nam truć "Panie dorosły" o tym swoim liceum, do którego nawet nie chodzisz/łeś (a jeżeli nawet, to musiało być bardzo kiepskie, sądząc po twoim sposobie wypowiedzi). Dla mnie serial słaby i nawet nie umywa się w porównaniu do takich klasyków jak Family Guy, czy South Park, z którego skopiowano wiele pomysłów (nieudolnie z resztą).

jblaze 
Ferdynand Kiepski
=<

Wysłany: 2010-03-17, 21:36   

Panowie, spokój. Każdy moze mieć swoje zdanie. JA trochę lubiłem ten serial, potem mi sie znudził. Czasem był zabawny, czasem mniej.

lordiasz 
Edzio Listonosz

Wysłany: 2011-05-26, 23:12   

nowy sezon zdecydowanie na plus! miałem obawy że będzie marny poziom, ale jest dobrze:)

Dan-TuTenCham 
Kiepski Znawca
MARCIN MIROWSKI-OUT

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2011-07-05, 14:48   

Janusz napisał/a:
nawet nie umywa się w porównaniu do takich klasyków jak Family Guy, czy South Park

O tak :!: Te dwa seriale są super. Jak nie oglądam Kiepskich, to oglądam Family Guy :mrgreen: ,uwielbiam to :-)

We "Włatcach moch", bardzo żenujące są błędy ortograficzne, kogo ma to śmieszyc :roll:
Chyba dzieci, które i tak niewiedzą że są tam jakieś błędy ort :mrgreen: (taki mały paradoks :-P )
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-07-05, 14:54, w całości zmieniany 2 razy  

Janusz 
Paździoch

Wysłany: 2011-07-05, 15:52   

Dan-TuTenCham napisał/a:
Chyba dzieci, które i tak niewiedzą że są tam jakieś błędy ort :mrgreen: (taki mały paradoks :-P )

To jest właśnie najgorsze, że wiele dzieciaków oglądających ten serial sądzi, że takie zasady pisowni panujące w kreskówce są zgodne z rzeczywistością i później mamy w internecie wysyp analfabetów [co jest zauważalne również na tym forum (nie twierdzę oczywiście, że to tylko z powodu "Włatców Móch")].

bodzio_09321 
Paździoch
19bodzio64

Wysłany: 2012-01-01, 18:59   

Nie lubię zbytnio tego serialu. Dla mnie to marna podróbka South Park.

hellcabber
[Usunięty]

Wysłany: 2012-01-01, 19:24   

dawno temu widziałem jakieś 10 min odcinka i szeroko otworzyłem oczy: jakim cudem coś takiego, nie dość że mogło powstać to jeszcze jest tak popularne i szeroko dyskutowane?
badziew dla gimbusów, pod względem realizacji dno i detrytus
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-01-01, 19:26, w całości zmieniany 1 raz  

Maximus90 
Ferdynand Kiepski

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-01-18, 14:41   

Podobnie jak hellcabber jestem zaskoczony fenomenem tego serialu. Ale gust jest sprawę subiektywną i na tym skończe swój wywód o tej produkcji.

Ferdynator2000 
Ferdynand Kiepski
Niewidzialna kanalia

Wysłany: 2012-03-23, 18:15   

Mówiąc po naukowemu:
" Serial TV4, opowiadający o uczniach klasy IIb, jest nieodpowiedni dla polskiej młodzieży, ponieważ wypowiedzi bohaterów zawierają dużo wulgaryzmów, które nie powinny znajdować się w zasobie słów ucznia Szkoły Podstawowej, Gimnazjum i Liceum. Nadto, rzecz biorąc w tytułach serialu i odcinków zauważyć można błędy ortograficzne. Młodzieć, patrząc na to, zapamiętuje źle napisane wyrazy, co jest przyczyną dostawania złych ocen na pracach klasowych, a w szczególności dyktandach.
Jednym z argumentów jest fakt, że serial nie jest zbyt urozmaicony graficznie. Rysunki, prawdę powiedziawszy nie mają żadnych form plastycznych i proporcjonalnych. Dlatego na lekcjach plastyczno-technicznych nastolatki nie wykazują umiejętności rysowania czegokolwiek, oprócz nieestetycznych dziecinnych malowideł, przedstawiających ulubionych bohaterów kreskówki. Fakt jest faktem, że pozostaje jeszcze jeden argument. Młodzież uczy się złego odpowiadania na pytania osób starszych. Bohaterowie serialu często chamsko udzielają odpowiedzi na pytanie nauczycielki lub rodzica.
Serial ten nie jest odpowiedni dla młodzieży, krótko i długo powiedziawszy."
Profesor Ferdynator2000
Ostatnio zmieniony przez Ferdynator2000 2012-03-23, 18:15, w całości zmieniany 1 raz  

Dan-TuTenCham 
Kiepski Znawca
MARCIN MIROWSKI-OUT

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2012-03-23, 18:50   

Dlatego jest on dla dorosłych... ;-)

A że oglądają go głównie dzieciaki, to już inna sprawa. :roll:

Ferdynator2000 
Ferdynand Kiepski
Niewidzialna kanalia

Wysłany: 2012-03-24, 19:42   

To sprawa niedopilnowania przez rodziców. :-x

Dan-TuTenCham 
Kiepski Znawca
MARCIN MIROWSKI-OUT

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2012-03-24, 19:48   

Sam oglądałem "to coś" do 12-ego roku życia :lol:

Popularność była szokująca :-o

Na szczęście, nie zaszkodziło mi to ;-) A rodzice, często już nie kontrolują co wyprawiają ich pociechy(wiem to po sobie samym:-P :mrgreen: - Żart )

Odpowiedz do tematu