Według mnie syf. Obejrzałem kilka odcinków i oprócz kilku śmiesznych momentów nic ciekawego. Obraz kolejneygo,zwykłego, telewizyjnego śmiecia dopełnia masa podjaranych Czesiem i przekleństwami, dzieciaków z podstawówki i gimnazjów. Żenada.
odwalcie się od włatców much bez obrazy ale widzę żę 80% opini ojeźdźa czesia i spółkę,wg mnie to spoko serial z paru powodów bo w przeciwieństwie do takich bzdetów jak m ja miłość ten setrial ma specyficzne poczucie humoru jak w odc kiedy higienistka po grochówce takiego bąka puściła żę zakmknęła drzwi od auta.denerwuję mnie opinie psychologów i starszych mówiących że włatcy móch są chorzy kiedy słyszę to aż korci mnie by prz***bać temu komuś a swoją drogą przypomina mi się jak w klasie w liceum zrobili nam wykład na temat szkodliwośći włatców much i psycholog zbierał podpisy po petycję do tv4 aby zakazać emisji programu i pamiętam żę na 21 osób 0 się podpisało i jak powiedziałem że z taką petybją to trzeba iść do kółka różańcowego
Przestań nam truć "Panie dorosły" o tym swoim liceum, do którego nawet nie chodzisz/łeś (a jeżeli nawet, to musiało być bardzo kiepskie, sądząc po twoim sposobie wypowiedzi). Dla mnie serial słaby i nawet nie umywa się w porównaniu do takich klasyków jak Family Guy, czy South Park, z którego skopiowano wiele pomysłów (nieudolnie z resztą).
nawet nie umywa się w porównaniu do takich klasyków jak Family Guy, czy South Park
O tak Te dwa seriale są super. Jak nie oglądam Kiepskich, to oglądam Family Guy ,uwielbiam to
We "Włatcach moch", bardzo żenujące są błędy ortograficzne, kogo ma to śmieszyc
Chyba dzieci, które i tak niewiedzą że są tam jakieś błędy ort (taki mały paradoks )
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-07-05, 14:54, w całości zmieniany 2 razy
Chyba dzieci, które i tak niewiedzą że są tam jakieś błędy ort (taki mały paradoks )
To jest właśnie najgorsze, że wiele dzieciaków oglądających ten serial sądzi, że takie zasady pisowni panujące w kreskówce są zgodne z rzeczywistością i później mamy w internecie wysyp analfabetów [co jest zauważalne również na tym forum (nie twierdzę oczywiście, że to tylko z powodu "Włatców Móch")].
Nie lubię zbytnio tego serialu. Dla mnie to marna podróbka South Park.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-01, 19:24
dawno temu widziałem jakieś 10 min odcinka i szeroko otworzyłem oczy: jakim cudem coś takiego, nie dość że mogło powstać to jeszcze jest tak popularne i szeroko dyskutowane?
badziew dla gimbusów, pod względem realizacji dno i detrytus
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-01-01, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Mówiąc po naukowemu:
" Serial TV4, opowiadający o uczniach klasy IIb, jest nieodpowiedni dla polskiej młodzieży, ponieważ wypowiedzi bohaterów zawierają dużo wulgaryzmów, które nie powinny znajdować się w zasobie słów ucznia Szkoły Podstawowej, Gimnazjum i Liceum. Nadto, rzecz biorąc w tytułach serialu i odcinków zauważyć można błędy ortograficzne. Młodzieć, patrząc na to, zapamiętuje źle napisane wyrazy, co jest przyczyną dostawania złych ocen na pracach klasowych, a w szczególności dyktandach.
Jednym z argumentów jest fakt, że serial nie jest zbyt urozmaicony graficznie. Rysunki, prawdę powiedziawszy nie mają żadnych form plastycznych i proporcjonalnych. Dlatego na lekcjach plastyczno-technicznych nastolatki nie wykazują umiejętności rysowania czegokolwiek, oprócz nieestetycznych dziecinnych malowideł, przedstawiających ulubionych bohaterów kreskówki. Fakt jest faktem, że pozostaje jeszcze jeden argument. Młodzież uczy się złego odpowiadania na pytania osób starszych. Bohaterowie serialu często chamsko udzielają odpowiedzi na pytanie nauczycielki lub rodzica.
Serial ten nie jest odpowiedni dla młodzieży, krótko i długo powiedziawszy."
Profesor Ferdynator2000
Ostatnio zmieniony przez Ferdynator2000 2012-03-23, 18:15, w całości zmieniany 1 raz