Drodzy forumowicze
Chciałbym zakomunikować, że jestem w trakcie pracy nad pierwszym moim odcinkiem ŚWK robionym metodą The Sims 2 + Ivona(różne głosy). Uważam, iż jest to chyba najlepszy dostępny sposób na nakręcenie swoich własnych odcinków. Dobrze odwzorowane pomieszczenia + fajny scenariusz mogą dobrze oddać klimat Kiepskich. Pomysły na scenariusze planuję czerpać z tematu ''Pomysł na nowe odcinki'', oczywiście, jeżeli się zgodzicie . Jeśli będziecie chcieli oglądać takie odcinki ''własnej roboty'' to dobrze, a jak nie to nie będe płakał z tego powodu
Powiedzicie, co o tym sądzicie, jak wam się to podoba, proszę o opinie, komentarze, sugestie.
Pozdrawiam
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Trzymam kciuki, ale nie liczyłbym na rewelacyjny efekt końcowy. Najlepiej byłoby nagrać coś kamerą, ale do tego potrzeba sprzętu i ekipy, a nie każdy zgodziłby się na robienie z siebie debila przed obiektywem.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
ja mam taki pomysl : ferdek z waldkiem piją fulla przed tv i grają w karty. nagle cyc sie wkurzyl ze go ferdek oszukuje i z dyńki zasadza ferdkowi . ferdek ma guza i wydziedzicza waldka. waldek bierze browar i wychodzi na koryatrz gdzie spotyka paździocha ktory mu proponuje zemste na ferdku. walduś bierze oszczędności i skarzy sie halince. halinka do adowkokata poszla i rozwod. ferdek pod mostem i przeprasza walka ktory go spotkal jak wracal z trójkąta od gonza i szedl na silke. dal mu na browara i przekonal halinke zeby do niego wrocila. ona sie zgodzila od boczka zatrudnil sie w masarni szkolenie na kierunku salcesoniarza i dorabial czasem w szczece u paździocha sprzedając gacie. ferdek sie wyrobil, przestal pic gorzale waldek poszedl do technikum zaocznego i pomaga ferdkowi na bazarze, mariolka ma dziecko i przeprowadzaja sie na bogata dzielnice wrocka i zyja dobrze. to na ostatni odcinek serii
nagle cyc sie wkurzyl ze go ferdek oszukuje i z dyńki zasadza ferdkowi . ferdek ma guza i wydziedzicza waldka.
Ja bym wyciął zasadza z dyńki Ferdkowi ponieważ to nie pasuje , nie pamiętam aby w całej 11 letniej historii tego serialu Waldek podniósł rękę na ojca .
Od dłuższego czasu planuję Kiepskich w The Sims 2. Gotowa jest już kamienica. ( korytarz + mieszkania). Waham się, jednak dużą wprawę mam w kręceniu, ponieważ realizowałem w The Sims 2 już Big Brother'a. Jak myślicie, próbować?
Ostatnio zmieniony przez Ferdziul 2011-06-09, 14:58, w całości zmieniany 1 raz
Od dłuższego czasu planuję Kiepskich w The Sims 2. Gotowa jest już kamienica. ( korytarz + mieszkania). Waham się, jednak dużą wprawę mam w kręceniu, ponieważ realizowałem w The Sims 2 już Big Brother'a. Jak myślicie, próbować?
Próbuj, chętnie popatrzę na efekty.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Mam już za sobą wiele odcinków BB w wersji The Sims 2, myślę że jest całkiem okej, odcinki są na YT. Więc tak myślałem nad Kiepskimi. Całkiem fajnie odwzorowałem kamienicę.
Może chcecie zobaczyć zdjęcia?
Ostatnio zmieniony przez Ferdziul 2011-06-09, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki. I właśnie tak rozważam wersję w The Sims 2. Ale chciałbym swoje odcinki robić, a nie według oryginalnych. Może przydadzą się te Wasze pomysły na odcinki, które planujecie, że mogłyby być w Kiepskich.