Ferdziul, dlugo zajmuje zrobienie takiego pokoju , postaci ?
Tworzenie postaci troszkę zajmie. A o jaki pokój Ci chodzi? No i niestety jakbym robił Kiepskich to z Ivoną. Tak wiem jest głupia, ale jak się postara to naprawdę może powiedzieć śmiesznie.
Jeśli macie pomysły dotyczące mojej wersji w The Sims 2, to proszę kontaktujcie się ze mną na Pw. Może macie jakieś śmieszne nowe teksty, które można wykorzystać.
Ostatnio zmieniony przez Ferdziul 2011-06-14, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-06-15, 01:38
Ferdziul napisał/a:
Tworzenie postaci troszkę zajmie. A o jaki pokój Ci chodzi? No i niestety jakbym robił Kiepskich to z Ivoną. Tak wiem jest głupia, ale jak się postara to naprawdę może powiedzieć śmiesznie.
my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.
ej będziesz wrzucać te odcinki bo chętnie sobie oglądnę
Pisałem już gdzieś, że zapodziały mi się gdzieś te odcinki na kompie. Okazało się, że ktoś mi je skasował (chyba brat, on lubi robić mi takie numery) na szczęście ma je jeszcze mój kolega. Nie widuję się z nim często, ale na początku wakacji się do niego wybiorę i wezmę od niego te odcinki i wtedy wrzucę.
Pracuję nad czołówką simowej wersji Kiepskich. I mam pytanie. Czy jest Ktoś co potrafiłby zrobić napis z czołówki " Świat Według Kiepskich " takim samym stylem?