Wysłany: 2011-02-11, 21:30 Wejście na plan Świata Według Kiepskich
Witajcie
Dziś byłem we Wrocku, miałem zamiar udać się na bielany wrocławskie w celu wejścia na widownie ŚWK. Kumpel mi powiedział, iż jest to płatne, coś około 25zł za godz. Niestety nie mieliśmy tylu funduszy przy sobie, więc od razu zrezygnowaliśmy. Poza tym czas nas gonił, gdyż nie jesteśmy z Wrocka. Moje pytania odnośnie do tematu są takie:
1) Czy da się w ogóle uczestniczyć na planie filmu - ( oczywiście jako widownia ).
2) Ile się za to płaci?
3) Gdzie to tak konkretnie jest, naprzeciw czego? Ogarniam w miarę Bielany, lecz o studiu ATM nie słyszałem
Studio Atm-u w Bielanach ukrywa się obecnie pod nazwą "Tesco" . Nie no żartuje. Pewnie można by było wejść, ale potrzebne by były jakieś "znajomości", w końcu na planie grają bardzo znane gwiazdy..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Mysle ze nie ma szans na wejscie na widownie, przede wszystkim kazdy odglos,halas, zamieszanie przeszkodziłoby aktorom. Zresztą myślę, że ekipa wciąż liczy, że nie każdy obywatel wie, że nowe odcinki kręcone sa w studio a nie w prawdziwym mieszkaniu - ten fakt na pewno dodaje uroku serialowi.
edit; Nie chce zasmiecac kolejnymi postami, ale chcialem tylko dodac (bo jest o tym mowa na dole) ze bylem wielokrotnie na widowni Miodowych Lat :]
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2011-02-11, 22:43, w całości zmieniany 1 raz
Takie coś chyba wcale nie jest możliwe, a już na pewno nie ma czegoś takiego jak odpłatne wejścia na "widownię" (nie łudziłeś się chyba, że śmiechy w tle to rzeczywiście siedząca tam publika?)
Pewnie gdybyś znał kogoś z ekipy, najlepiej reżysera lub kogoś w stylu kierownika planu, to byś wszedł.
Ostatnio zmieniony przez elendil93 2011-02-11, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Jaką widownię? Tam nie ma takiego miejsca. To nie teatr.
[quote="PontifexMaximus"Zresztą myślę, że ekipa wciąż liczy, że nie każdy obywatel wie, że nowe odcinki kręcone sa w studio a nie w prawdziwym mieszkaniu[/quote]
Pierdoły Pan pociskasz. Gdyby na tym im zależało, to nie pokazywaliby w internecie i telewizji fragmentów z realizacji odcinków, gdzie wyraźnie widać, że tworzone są w studio.
Ja to bym chcial tam sobie wejsc tak jak Pani Baska i wszystko dokladnie obejrzec bym se zdjecia porobil, zobaczyl uklad tych poprzerabianych pomieszczen ...
Pozdrawiam
Wysłany: 2011-07-25, 21:25 Studio ATM
Witam wszystkich.
Ostatnio na facebooku spytałem czy jest możliwość wejścia do ich studia. powiedzieli że indywidualnie nie można ale można w zorganizowanej grupie. I jakby tak zebrać tutaj na forum grupe to może dało by rade wejść.
P.S Napisali mi jeszcze że na koniec wakacji mają zorganizować dni otwarte.
Ostatnio na facebooku spytałem czy jest możliwość wejścia do ich studia. powiedzieli że indywidualnie nie można ale można w zorganizowanej grupie. I jakby tak zebrać tutaj na forum grupe to może dało by rade wejść.
Myślisz, że jeśli grupka paru(nastu) osób ma większe szanse na wejście do studia niz pojedyńczo? To nie jest grupa zorganizowana. Jeden z nas musiałby załatwić wszystkie formalności z Grupą ATM, przecież nie przyjdziemy im pod nos i powiemy, że "jesteśmy grupą, chcemy wejść".
Cytat:
P.S Napisali mi jeszcze że na koniec wakacji mają zorganizować dni otwarte.
Dla najbardziej aktywnych na ich fan-pagu.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Witam.Mam takie pytanie do was. Jest taka możliwość aby jechać do miejsca gdzie to jest nagrywana tzn na ten cały korytaż gdzie mieszka paździoch i kiepscy żeby sobie wejsc zrobić zdjęcie itp bo ostatnio byłem wlasnie sobie strzelić fotke na ławce z serialu ranczo...Jezeli jest takowa opcja to podajcie adres dokladny i czy mozna sobie jechac w jakis dzien i zrobic pare zdjec. z góry dzieki
Na facebooku pojawił się konkurs o Świecie Według Kiepskich możecie wejść na stronę i pochwalić się swoimi wynikami. http://www.facebook.com/k...115036085283225 Walcz o wizytę na planie serialu „Świat według Kiepskich”!
Ostatnio zmieniony przez scenarzysta2 2012-01-19, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
To daje mi jak na razie 4 miejsce w ogólnej klasyfikacji a wygrywa 5 graczy,ale myśle,że ktoś mnie pewnie jeszcze przebije bo konkurs ma trwać 2 tygodnie.
P.S.Już jestem na 5 miejscu.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek2011 2012-01-19, 20:15, w całości zmieniany 1 raz