Zainteresowania... hmm największa pasja to piłka nożna i muzyka. Ogólnie to mógł bym spędzić cały dzień grając w piłkę lub słuchając muzyki. A tak oprócz tego to ŚWK oczywiście no i poker
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
BIGfan, ooo, fajnie ^^. Też lubię ptaki. Ogólnie interesuję się całą przyrodą, jednak na ptakach znam się najlepiej - mam o nich dużo książek, które czytałam po dziesięć razy (każdą), kocham obserwować te zwierzaki, fotografować je... Poza tym interesuję się Światem według Kiepskich, muzyką i życiem Michaela Jacksona (ostatnio mam kompletnego świra na tym punkcie - to już jest chyba jakaś obsesja), rozwiązywaniem różnych tajemniczych spraw (także dobra jestem w rozumieniu tekstów filozoficznych xD), fotografowaniem przyrody (oczywiście moje zdjęcia nie są jakieś profesjonalne - po prostu je robię, bo lubię, poza tym lubię je oglądać - np. zimą jakieś fotografie z mojego ogrodu w słoneczny, letni dzień, lub latem - jak wszystko było ośnieżone, a woda w oczku zamarznięta), jazdą rowerem i spacerami po mojej okolicy (jeśli można nazwać to zainteresowaniami).
Ja interesuję się głównie informatyką, podjąłem dalszą naukę w ów kierunku.
Po za tym lubię piłkę nożną oglądać i uprawiać, w zimie Skoki Narciarskie.
A przede wszystkim Świat według Kiepskich, który oglądam od bycia brzdącem.
To tyle.
BIGfan, cztery z tych książek, które są na zdjęciu, mam ^^. Jeszcze mam jedną. Te dwie z serii "Ptaki Polskie" dostałam jako prezent na Gwiazdkę (jedna kosztowała bodajże 80 zł, ale było warto), a resztę sama sobie kupiłam.
Moje zainteresowania to:
- Sport (uwielbiam grać w piłkę nożną, kiedy przyjdzie wiosna i lato to mógłbym spędzić cały dzień na grze w piłkę, a w zimę, kiedy śnieg na dworze, uwielbiam oglądać skoki narciarskie i kibicować naszemu mistrzowi, Adamowi Małyszowi
- Film (najbardziej lubię i cenię polskie kino - szczególnie kino komediowe i kino akcji, uwielbiam oglądać polskie filmy, moi ulubieni aktorzy to Janusz Gajos, Bogusław Linda i Marek Kondrat)
- Historia (uwielbiam czytać książki historyczne, moim ulubionym okresem historii jest średniowiecze, II wojna światowa oraz starożytność)
- Muzyka (lubię różne rodzaje muzyki, najbardziej chyba pop i metal)
- Przyroda(gdy jestem nad morzem, bardzo lubię oglądać wschody i zachody słońca, kocham zwierzęta, szczególnie psy i nie rozumiem ludzi, którzy maltretują i krzywdzą zwierzęta i jeszcze sprawia im to satysfakcję, każde zwierzę to stworzenie Boże i należy mu się poszanowanie)
- Świat według kiepskich (oczywiście uwielbiam ten serial, jest tak świetny i mądry w swoim przesłaniu, do tego grają w nim świetni aktorzy, a serial ma świetny klimat)
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Ostatnio zmieniony przez Procjon 2010-02-15, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Sport -
Siatkówka, (głównie mężczyzn )interesować się zacząłem od IO Pekin 2008, ale później nieco się zniechęciłem, aby od ME 2009 interesować się ponownie. Teraz czekam aż będą jakieś mecze siatkówki. Lubie dyskutować z kolegami na temat tego sportu no i oczywiście z tatem.
Piłka Nożna, interesować się zacząłem od dzieciństwa. Jest wiele filmów na kamerze w których kibicuje (mieszkam w Białymstoku i stąd pochodzę) wszystkim Polskim klubom, szczególnie w tamtym okresie Wiśle Kraków gdy pokazywane były w TVP mecze z Ligi Mistrzów. Obecnie interesują mnie jedynie mecze Jagielloni Białystok oraz Liverpoolu.
Skoki Narciarskie, nigdy nie przestanę tego oglądać Oglądam wszystkie konkursy, mam dużo konkursów na płytach, kasetach VHS. Interesuję się podobnie jak Piłką Nożna od dzieciństwa, jednak Skokami bardziej się interesuję. Obecnie kibicuję oczywiście Polakom, ale oprócz nich to Matti Hautamaeki, Tom Hilde oraz Vladimir Zografski.
To tyle, Pozdrawiam.
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-08-07, 21:57
komiks, malarstwo, steampunk, epoka wiktoriańska i gra na perkusji
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2011-08-07, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Moje zainteresowania są dość wygórowane. A więc tłumaczenie tekstów dla telewizji i nietylko, konkretnie mam tu na myśli filmy, seriale, telenowele z języka hiszpańskiego; zainteresowaniem moim było też lektorstwo ale z moją dykcją wolę sobie darować. Zajmuje się stylami pod phpbb3 oraz phpbb by Przemo. Małym zainteresowaniem - choć ciężko to nazwać zainteresowaniem jest obróbka video i pomoc dla for, które są tego warte.
Mnie interesuje kolekcjonowanie filmów. Dokupuję parę razy w miesiący wydania DVD lub VHS. Narazie mam nawet sporo tego jak na początkującego, ale jeszcze dużo mi brakuje. Narazie nie zarabiam, więc nie mogę sobie pozwlić na jakieś większe zakupy. 2-3 razy w miesiącu kupuję jakieś wydania, każde mniej więcej 20-30zł. Od jakiegoś roku jestem kolekcjonrem. Wcześniej uwielbiałem filmy, ale nigdy nie myślałem o zbieraniu, dopiero starsi kolekcjonerzy ukierunkowali mnie. Szybko sie uczę i narazie nieźle mi idzie.
Zależy. Jak np. jestem w trakcie maratonu z filmami martial artrs to kupuję coś z Chana, a jak np. Carpentera zaliczam to coś z jego pozycji. A ty już nie zbierasz ?
A moje zainteresowania to skoki narciarskie,piłka nożna.Trochę też interesuję się Tenisem, lubię oglądać w TV jak dwie osoby odbijają piłeczką.Nawet mnie to ciekawi.Lubię też dobry serial komediowy taki jak:Daleko od Noszy, Rodzina Zastępcza, Miodowe Lata i oczywiście Świat według Kiepskich.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła" "Jedzie Ksiądz na karuzeli"