Chyba takiego tematu nie bylo. Jesli byl to sorki.
Jakich uzywacie badz uzywaliście komorek ?? Podam swoją historię:
Moj pierwszy telefon; Ericsson t10s (rozdupcony w szufladzie)
Drugi telefon; Samsung E250 (obecnie do matki należy)
Trzeci ; Nokia N95 8gb (uzywam go od czasu do czasu, dostalem go na urodziny)
Czwarty ; Samsung Omnia (mój OBECNY PDA którego uzywam)
Co swiadczy o tym ze po raz drugi wzialem Samsunga ??
Odp. Spodobal mi sie i chcialem cos dotykowego. Jest to przedluzenie okresu kiedy mialem Samsunga E250 (zaledwie 7 miesiecy)
Skad mam Ericssona t10s ?
Odp. Od kolegi mojej siostry, byl to moj pierwszy telefon komorkowy. Kolega zajmowal sie sprzedazem telefonow w Orange, moglem wziac lepszy jednak zdecydowalem sie na ten bo kolor mi sie podobal
Piszcie teraz i wy jakie macie telefony
Ostatnio zmieniony przez GordVadosska 2011-05-15, 09:10, w całości zmieniany 1 raz
Chciałem podtrzymać passę Sony Ericssonów, lecz w grudniu
zdecydowałem się na Swifta, gdyż Xperia X10 Mini Pro, trochę za
dużo kosztowała, a zdecydowany byłem na telefon dotykowy
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Niech sobie schodzi na co chce
Ja zaczynałem od Nokii dawno, dawno temu, kiedy Ty jeszcze pod stół na stojaco wchodziłeś wiec zdania co do tego tel. nie zmienię. Ma służyć przede wszystkim do dzwonienia. a to, że ma kilka innych bajerów nie oznacza, że trzeba z nich korzystać, choć darmowa nawigacja, całkowicie raz jeszcze to podkreślę za free to full wypas od Nokii
Kiepsko wytrzymały tel, raz upadł mi płasko na podłogę w szkole i trochę wyświetlacz mi się uszkodził (rozmasowałem go i nie było tragedii), teraz jakoś nie chce się uruchomić, biały ekran się robi.
Potem był (i jest jeszcze) SE w910i:
Średnio jestem zadowolony z niego, po ponad dwóch latach zepsuł mi się mikrofon i rozmawiam przez słuchawki, jednak do radia i muzyki jest bardzo dobry
W grudniu zamierzam przejść do Play (Orange to jednak totalna porażka jeśli chodzi o ceny telefonów) i chciałbym sobie zakupić Samsunga Galaxy Gio, ewentualnie LG Swift Plus, od biedy zwyklego Swifta, byleby miało Androida
Wysłany: 2011-05-17, 09:45
jogus48, mój szwagier miał takie same telefony ;D
Nie uważam że nokia to gówno itp. Po prostu ostatnio nic nowego nie daje. Ja wiem że niektórzy nie lubią nowinek technicznych i innych bajerów, ale ja, nie to że jestem 15 latkiem gdzie gry sa najważniejsze itp bo nie gram i nie slucham ''rapów na fÓl'', tylko po prostu się interesuje co nowego proponuje komórka i żyć z tym na bieżąco. Telefon/ PDA głównie jest mi potrzebne do rozrywki, a nie do lansu ;/ Zawsze jak nosze telefon do szkoły to go nigdy nikomu nie pokazuję, nie wiem czemu, jakoś tak mam
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-05-17, 11:05
GordVadosska napisał/a:
Nokia ostatnio na psy schodzi ;P
W przyszlosci zamierzam sobie kupic jakis prostszy telefon. Nie wiem, moze iPhone 5/6G(S) albo coś japońskiego.
Pozdrawiam
To powodzenia tylko ze najnowszy z iphonów to 4g a ty piszesz juz 6gs
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-05-17, 15:25
iPhone 5 albo 4gs (jeszcze nie wiadomo jaka ma będzie nazwa) wyjdzie w wrześniu . Wiec możne się skusze, bo zapewne kolejne modele to będą 5gs i dopiero 6g (myślę ze 6g będzie dopiero w 2013 j)
Ostatnio zmieniony przez skibol 2011-05-17, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Mam juz ponad 3 lata Nokie n95 8gb i predko go nie zmienie. Świetny telefon, do tego stopnia sie do niego przywiazałem ze umowa skonczyła mi sie rok temu a telefonu nie zmieniłem .
1. Nokia (najpopularniejsza z czarno- białym ekranem, niestety nazwy nie pamiętam)
2. SE k510
2. SE w200
4. Nokia X2
_________________ Co się polepszy to się, to się popieprzy, co się zbuduje to się zrujnuje, co się ustali, to się obali, Polak musi mieć łep i dupe ze stali.