Johnny Cage, już się nie baw w moderatora, bo ci nie wychodzi Co do samochodu to Mercedes Viano (nie wiem jaki model nie znam sie) Dokładnie taki sam jak ten
Ostatnio zmieniony przez kamiqii-k44 2011-06-05, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Jeździ się dość wygodnie, wysoki komfort jazdy w porównaniu do naszych poprzednich aut - Matiza i Fiata 126p Co mnie drażni? Przede wszystkim zapach we wnętrzu. Wyjatkowo przykrą woń wydziela tapicerka, gdy auto postoi na słońcu przez choćby parę minut. Poza tym nie pamiętam jakiś poważnych usterek, auto dobrze się sprawuje. A co o Twojej Vectrze możesz powiedzieć? Jaki rocznik?
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
A co o Twojej Vectrze możesz powiedzieć? Jaki rocznik?
Jak już pisałem silniczek 1.6 16V 1996 rok, przebieg 152 000 km, sprowadzona w 2007 roku z Niemiec. Jestem z niej bardzo zadowolony, sprawuje się dobrze, chodzi cicho.
Jak w przyszłości będę wymieniał to na jeden z tych:
- Audi A6
- Opel Vectra C
- Audi A4
- VW Passat
A co do auta co co z tym Viano? Kto go ma, kto nim jeździ?
Toż raczej nie ja...
Mieć auto w domu i pisać, że się nie wie jaki model to zgroza Dlatego też zapytałem kto nim jeździ, bo zdjęcie z netu to każdy może sobie umieścić. I to obojętnie jakie...
Mieć auto w domu i pisać, że się nie wie jaki model to zgroza Dlatego też zapytałem kto nim jeździ, bo zdjęcie z netu to każdy może sobie umieścić. I to obojętnie jakie...
Ty to niekumaty jesteś.. nie powiem ci jaki dokładnie model bo nie wiem!! Cięzko zrozumieć? Aff.. rodzice Napisałem, że identyczny jak ten, przecież nie będę fotki robił
Ostatnio zmieniony przez kamiqii-k44 2011-06-07, 16:29, w całości zmieniany 1 raz
Siedmioletni chłopczyk wraca ze szkoły.
Podjeżdża samochód.
Kierowca opuszcza szybę i mówi:
- Wsiadaj do środka, dam ci 10 zł.
Chłopczyk nie reaguje przyspiesza kroku.
Samochód powoli toczy się za nim:
- No wsiadaj dam 20 zł i chipsy.
Chłopczyk ponownie kręci głową.
- No nie bądź taki! Moja ostatnia oferta: 50 zł, chipsy i cola.
- Oj odczep się tato. Skoro kupiłeś matiza to musisz z tym żyć.
Brzydki żart Matiz był naprawdę fajnym i niezawodnym autem. Same pozytywne wspomnienia z nim mam. Gdy zastąpił on naszego malucha, aż nie dowierzałem, jakie mamy luksusowe auto
Teraz mamy Dacię Logan i widoczny jest ten komfort. Ale z perspektywy czasu można mówić wiele. Kiedyś wstydzilem się, że jeździłem maluchem, dziś - byłaby to dla mnie duma i niezapomniane przeżycie. Człowiek się zmienia..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-11-29, 17:17, w całości zmieniany 1 raz