"Co ty ojciec nie wiesz co to rap? Amerykańska muzyka z Ameryki, najlepsza"
Gość z Wyciorexu przetkawszy komin swoim wyciorem wyjmuje z oburzeniem kota z pieca.
Halina do męża - Co ty Wacusiem paliłeś w piecu?"
Kiepski - Wacusiem nigdy, peruką babki owszem. Zresztą przecież Wacuś był gruby!
Waldek - I biały"
Dla mnie zarówno Ferdek jak i Walduś grali w serialu bobmowo, głupota wydawała się dla widzów tak naturalna..
Uważam, że postać Mariana Paździocha jako "mendy bazarowej" wypadła równie dobrze.
Można mieć do niego negatywne nastawienie, bo to tzw. "czarny charakter".
Myślę jednak że, rola jaką zagrał tu Ryszard Kotys wpłynęła w dużym stopniu w popularność serialu.
Nie ma się co dziwić ze waldek nie gra jest sławny ale kosztem swojej kariery nikt mu nie da powaznej roli swoja droga czy widzieliscie film z waldkiem Czeka na nas świat > super komedia polecam..
A moją ulubioną postacią jest Marian Paździoch Jego beret też lubie. A pozatym to dla mnie wsztstkie postacie są moimi ulubionymi bo w końcu mój ulubiony serial ale Paździoch wymiata
Dla mnie najlepszy jest Waldek.Chciałbym żeby wrócił do tego Serialu.Świat według kiepskich nadal jest śmieszny ale nie aż tak bardzo kiedy odszedł Walduś.WALDUŚ WRÓĆ!!!!!
Wiek: 12 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 5 Skąd: Z domu pana ferdka
Wysłany: 2009-03-20, 21:39
Arnold Boczek i Marian pazdzioch .
_________________ Pierwsze lato
Kiedy to wreszcie??!
Wszystkiego najlepszego!!
Moje drogie forum kiepscy!!!
Kiepscy są cudowni!! superaśni!!!!
Kto nie oglądał to musi zacząć oglądać.
Naprawdę mówię prawde musisz ich oglądnąć!!.
Wiek: 18 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 12 Skąd: z Pleszewa
Wysłany: 2009-03-28, 20:36
Wszyscy są świetni, bo wszyscy mają stuknięte i oryginalne role ;P Kto Halinki czy Boczka nie lubi? A paździoch? Ten to wogle laba z nim jak nie wiem :DDDD