Od najlepszego do najgorszego:
1. Ferdek, Waldek, Babka
2. Paździoch, Boczek, Edzio Listonosz
3. Halinka, Paździochowa
4. Mariolka
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Może mu chodzi o tego Ferdka, z pierwszych odcinków Moi najbardziej ulubieni bohaterowie, to Waldek, Ferdek Boczek Paździoch Edzio i Gienia Oczywiście z pierwszych odcinków, bo teraz to jest kiepsko
1 Ferdek
2 Jednak Boczek( W temacie "Gra najlepszy bohater ŚWK" podałem Paździocha)
3 Paździoch
4 Waldek(teraz na pewno, byłby po Helenie)
5 Helena(ona jest fantastyczna, te jej teksty, nawet w 360 odcinku rozwalają, nic się nie
zmieniła)
5 Także dla Babki
6 Halinka
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-05-02, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Jezu to znowu się stało
Zakochałem sie aż mnie coś zabolało,
Tylko zdaleka jej ciało,
A sam widok to dla mnie za mało,
Ona uśmiecha się do mnie
Moim ulubionym bohaterem jest oczywiście Ferdek. Lubię go za te jego filozoficzne wykłady i jego pozytywne nastawienie do świata, chociaż wkurza mnie nieraz tym że wszystkich wkoło obraża.
Ferdek na pierwszym miejscu? Jeśli za całokształt to też się dziwie. Ostatnie 4 sezony do dupy..
Oceniałem raczej postacie na podstawie ich zachowań z czasów świetności serialu. Nie muszę wyliczać jakiejś średniej z wszystkich sezonów.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Mojimi ulubionymi aktorami sa zaruwno Waldek jak i Ferdek. A szegulnie śmiech i glupota waldka, pomysły i głupota ferdka
_________________ Boczek : panie pan to jakiś dziwny jesteś
Ferdek : panie dziwne to jest gówno jak nie śmierdzi
Jan Maria Rumba Rozpór
Pić albo nie pić oto jest kurde pytanie
panie gdzie jest moja renta babki !!!!!
Ostatnio zmieniony przez Davidus 2011-07-09, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.