Mój stary ogląda lubi wierny wic ja tylko w internecie jak sie nudze to jak zapodam to jade odcinek po odcinku fajnie ze znalazlem to forum bo jest tu mase poukladnych odcinków..
Ja nie mam na DVD, ale oglądam na Polsacie i powtórki na Polsat2, bo uważam, że to najlepszy polski serial komediowy. Dorównują mu tylko rozmowy ojca z synem w serialu "Graczykowie, czyli Buła i spóła", ale "Świat według Kiepskich" jest nie do przebicia. Trochę szkoda, że wykasowali prawie wszystkie odcinki z youtube, bo te najstarsze (powiedzmy - pierwsze 50) to mogliby jednak zostawić.
tez mam na dvd starsi lubia serial i sie tez z niego smieja a dziadek to juz wogule wzmiata wziolem mu na dvd to oglada 24 odcinkow 1 dni tak wzmiatacz
Ja oglądam razem z tatą, mój tata też nie może bez kiepskich, razem oglądamy na polsacie o 14:45 i polsacie2 o 23:00. Często też oglądamy na DVD, kupiliśmy płyty w TESCO.
Matka jak matka, że głupota i że staje się coraz głupszy jak to oglądam .
Od Kiepskich się nie głupieje.
Głupieje się od seriali typu M jak miłość czy Plebania .
Co do tematu - teraz, jak zainstalowałam program, dzięki któremu mam Kiepskich, to czasem do mnie tata przychodzi i razem oglądamy .
Ja raczej oglądam sam, chociaż nieraz się zdarzy obejżeć jakiś odcinek z rodzicami. Nie zgacam się z osobami, które mówią, że Kiepscy ogłupiają. To nie prawda, Kiepscy po prostu ukazują nasz kraj w krzywym zwierciadle i mają dystans do rzeczywistości
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]