To wspaniale ze Waldek wraca bez niego Kiepscy to nie to samo! Waldek to jedna z najsympatyczniejszych postaci on poportu wymiata wszystko spod dywanu a jak sie smieje to w morde jeza az mi sie smiac chce tez z niego. Ogolnie to fajny koles ten Waldus
Bardzo fajna postać, ale do 110 odcinka choć już wcześniej robili z niego jakiegoś debila co nic nie wie i jak mariollka powiedziała kompletnego betona!!!
Gdyby nie te późniejsze odcinki to by była rewelacja, a tak to trochę gorzej.
ale i tak sie ciesze na jego powrót!!!
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
No Waldek był jedną z ciekawszych postaci z serialu, acz muszę przyznać że jakoś mym zdaniem poziom serialu aż tak się nie obniżył kiedy on odszedł, w sumie jakoś nawet nie zauważyłem momentu kiedy przestał grać.
No już nie zgrywaj takiego twardziela, każdy prawdziwy fan czuje to samo
Nie zgrywam twardziela, ja równie z niecierpliwością czekam na ten premierowy odcinek, jak każdy Jutro, cały dzien mam zajęty, więc ten 353 odcinek będzie relaksem na maxa
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Może aż tak się nie emocjonuje, acz przyznaje że ciekawi mnie cóż takiego zrobią z Waldkiem. Pytanie czy będzie trzymał poziom z pierwszego sezonu czy jednak z nieco słabszego 3 sezonu( co jest mym zdaniem bardziej prawdopodobne). No ale przekonamy się jutro.
kurde jutro juz waldus:D:D!!! sie doczekac nie moge:)
Kolejna już osoba dostaje orgazm z tego powodu... Trzeba wytrzymać ludzie!
david123lost napisał/a:
Nie zgrywam twardziela, ja równie z niecierpliwością czekam na ten premierowy odcinek, jak każdy
To po co dodajesz swoje 5 groszy? Chcesz zabłysnąć? Weź pod uwagę to, iż każdy zapewne inaczej, no może podobnie przeżywa powrót Waldusia, wiec nie wyjeżdżaj z takimi tekstami chłopczyku. Jeśli się Tobie to nie podoba, zagryź zęby po prostu
Co do Waldusia to był kluczową postacią i miejmy nadzieję, że nadal czy ponownie będzie. Bez niego ten serial stracił, ale nie do końca o czym pisał Theumel. wszem na początku na pewno każdemu z nas tego brakowało, ale z biegiem czasu przywykliśmy do tego. Jak to mówią - czas goi rany
No już nie zgrywaj takiego twardziela, każdy prawdziwy fan czuje to samo a co dopiero będzie jutro przed 20:-P
Kolejny, co nie odróżnia słowa "fan" i "fanatyk".
Takie niezdrowe podniecanie się serialem może doprowadzić do choroby, więc uważajcie.
To tylko serial i tylko Waldek, który i tak będzie inny, niż wcześniej, a po tym jak odszedł powstała cała masa świetnych odcinków, więc nie wiem, czym tak się jaracie. Większość obecnych tu osób twierdzących, że ma 30, bądź 40 lat, powinna zaktualizować profil i przyznać się, że jest w gimnazjum lub szkole średniej, co widać po stylu pisania (jeżeli tak nie jest, to współczuję głupoty).
CZy sztuczny? Może i tak. Zmiana jest widoczna. ale należy wziąć pod uwagę wiek Waldka. Chłopak jest o wiele lat starszy. A co za tym idzie na pewno nie będzie już tak pajacował jak za dawnych, dobrych lat.
Śmiech ciut nie ten, choć zapewne trening czyni mistrza, więc być może wróci do dawnej kondycji
Mi w nim strasznie przeszkadza ta niebieska czapeczka, no i te zbyt długie włosy
Śmiech ciut nie ten, choć zapewne trening czyni mistrza, więc być może wróci do dawnej kondycji
No nie dziwię się, jakbym 6 lat czegoś nie robiła, też bym zapewne wyszła z formy Podobnie jak Ty, uważam,że sobie przypomni, jak się śmiało po Waldkowemu
Johnny Cage napisał/a:
Mi w nim strasznie przeszkadza ta niebieska czapeczka, no i te zbyt długie włosy
Hmm.. może go opitolą na niemalże łyso jak kiedyś..?
_________________ 'When you call my name it's like a little prayer'
Wiek: 17 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 382 Skąd: Miasto w Koronie
Wysłany: 2011-04-07, 19:54
nie wiem po co Waldek był sprowadzany do tych nowych odcinków!
Pierwszy odcinek i już Ferdek zły na Waldka, później to przez lolaśkę, a teraz to tylko same kłótnie... Myślałem że jak Waldek będzie na nowo to wrócą może po części stare czasy, a jest JESZCZE GORZEJ! bez odbioru
To nie wina Żukowskiego. Sobiszewscy i Yoka są tak kur*a inteligentni, że aż kwiatki więdną... Nie wiem co chcą pokazać widzom, prezentując takie żałosne kłótnie...
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat