Barabasz? O kurczę zapomniałem o tym. Pewnie 355- "Tryptyk dolnośląski cz III Moje wielkie wrocławskie wesele"
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Nie mogę znależć odcinka, gdzie emitowany był program tv, z udziałem takiego niskiego aktora (gra też pijaka w Ranczo) i mówił, że z kimś 'zna się jak łyse węze'
Właśnie mi się to przypomniało ale nie moge tego znależć, pomoże ktoś?
Wysłany: 2012-02-07, 16:55
PontifexMaximus napisał/a:
Nie mogę znależć odcinka, gdzie emitowany był program tv, z udziałem takiego niskiego aktora (gra też pijaka w Ranczo) i mówił, że z kimś 'zna się jak łyse węze'
Chyba chodzi ci o odcinek 296 "Zacięta płyta" i program TV z jego udziałem tylko nei jestem pewny na 100%, ale wiem że tam grał
EDIT: To ten odcinek 296 Zacięta Płyta
Ostatnio zmieniony przez Marcelo 2012-02-07, 16:57, w całości zmieniany 2 razy
Rozmawiałem dzisiaj z kolegą o zomo/ormo i przypomniał mi się odcinek w którym to ferdek boczek i paździoch siedzieli u ferdka w kuchni przy stole dogadzając sobie kto gdzie był. Pomożecie odnaleźć ten odcinek ?
Rozmawiałem dzisiaj z kolegą o zomo/ormo i przypomniał mi się odcinek w którym to ferdek boczek i paździoch siedzieli u ferdka w kuchni przy stole dogadzając sobie kto gdzie był. Pomożecie odnaleźć ten odcinek ?
Odcinek 26 "Klątwa Tutenchama"
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.