Wysłany: 2011-08-05, 20:43 W jakim odcinku byście chcieli zagrać?
Trochę pytanie podobne do mojego poprzedniego, ale tym razem w jakim odcinku chcielibyście wystąpić?
Ja z miłą chęcią bym wystąpił w "Niezastraszonych", początkowa libacja wymiatała. Też bym z chęcią w "Biednym kraju bogatych ludzi", przypominam sobie tamte łowienie ryb.
A tak to może jeszcze w "kosmicznej odyseji" bym sobie z nimi poleciał:)
W większości Moim nieskromnym zdaniem, uważam że dobrze bym się wczuwał w rolę niektórych aktorów. Zwłaszcza Boczka i Ferdka. Mam odpowiedni styl aby ich odegrac
Sam łażę po domu jak Ferdas(ten nowy), gadam i wyzywam jak on xD Tak naturalnie, nie suchymi cytatami Kiedyś przypomniałem swoim zachowaniem, Boczka z odcinka "chichot" mojemu koledze w szkole
Także nieraz zachowałem się jak Ferdek w odcinku "kicha kręcona"( a nie oglądałem go nigdy wcześniej ) że zeżarłem komuś cos z lodówki i jeszcze miałem "bulwersa" i tłumaczyłem się że mi nawet nie smakowało Więc jak potem obejrzałem ten odcinek, to naprawdę chciało mi się śmiac xD Życiowy serial.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-08-05, 21:13, w całości zmieniany 2 razy
hehe podobnie ja mam tak jak nowy Ferdek ;p nawet mama mnie upomniala co ja mowie. Mama poprosila mnie zebym otworzyl drzwi bo ktos puka a ona robila kolacje a ja podchodze do drzwi i mowie "czego kurde, noc jest kurde no ide przecie kurde" hehe a byla 19 godzina okazalo sie ze to sasiadka byla ;p jaki wstyd
[ Komentarz dodany przez: paździoch91: 2011-08-06, 08:49 ] Ale to nie jest wypowiedź na temat. - mod. paźdizoch91
A ja chciałbym zagrac w odcinku Kiepska bajka o złotym jajku,
i zagrac z bohaterami w Ping-Ponga
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Hmm... zaj#@iście by było robić jaja sobie w odc. "Waldek w Krainie Czarów" i w odc. "Kiepski Film". Chciałbym zagrać w odc. "Skok w Bok" i wieść te panie samochodem
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Ja jakbym miał wybierać to w odcinku Pic na wodę, żeby sobie zamarzyć jakiś prezencik, oczywiście pierwszy za darmo
Albo umcia umcia, byłbym jedynym poza doktorem Wektorem który rozumiał Ferdka