Ostatnio czytałam Niemców, bo to była lektura Znacie
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
"Całe zdanie nieboszczyka"
"Studnie przodków"
"Krokodyl z Kraju Karoliny" - te 3 tytuły to bardzo fajne kryminały z dużą dozą humoru, Joanny Chmielewskiej
"Opowieść Wigilijna" - K.Dickens
"Każdy pies ma dwa końce" - Krystyna Boglar
"Nie głaskać kota pod włos" - Krystyna Boglar
no i oprócz tego wszelakie gazety, najchętniej Focus, Forbes jak się trafi
Ja jakoś wogle książek nie czytam, nie wiem czemu ale nie znosze czytać książek.
A próbowałeś przeczytać jakiejkolwiek więcej niż jeden rozdział? ;d
Ja czytam głównie fantasy, ulubione; Władca Pierścieni, Hobbit, Harry Potter (wszystkie części mam, każda przeczytana kilka razy ;p), Śmiertelne Igrzyska i jeszcze kilka by się znalazło.
Bossak napisał/a:
Ja jakoś wogle książek nie czytam, nie wiem czemu ale nie znosze czytać książek.
Też tak sądziłem do czasu aż spróbowałem Harrego Pottera, po czym nie mogłem się oderwać :)
Miałem dokładnie tak samo. Jakiś czas temu zorientowałem się, że nie widziałem 6 części filmu. Po jej obejrzeniu wziąłem się za czytanie, żeby wyjaśnić wszystkie niejasności (kilka lat temu skończyłem HP na początku 5 tomu) i przeczytałem wsyztskie części jeszcze raz. Po lekturze HP wziąłem się za jeszcze jakąś książkę, którą skończyłem, ale później koniec; ponownie odechciało mi się czytać :]
Czytał ktoś ksiażkę redaktora Stefana Szczepłka "Moja historia futbolu"?
Bardzo zależy mi na opinii...
A poza tym, czy ktoś czytał jakieś inne piłkarskie pozycje??
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)