Uprawiacie jakiś sport zawodowo czy po prostu hobbystycznie A może ograniczacie sie tylko do oglądania telewizyjnych transmisji?
Jakie sa Wasze ulubione dyscypliny
Macie sportowych idoli
Ja zawsze oglądam polskie akcenty sportowe...czy to nożna, ręczna, czy siatkowa, czy boks, tennis, skoki.....A wy
Kiedys zawodowo biegałam na sprinterskich dystansach....teraz zastanawiam się nad piłką ręczną, chociaż nie wiem, czy na trenowanie nie jest już za póżno. CO SĄDZICIE
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Ja gram w nogę hobbystycznie, ale bardzo często. Regularnie chodzę na mecze lokalnej drużyny. W telewizji też często oglądam mecze. Ogólnie to uwielbiam piłkę nożną A rzadziej, ale jednak też się zdarza chodzę na mecze hokeja (jako widz).
Ostatnio zmieniony przez krzys133 2010-02-05, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie masz....Katowice to ośrodek sportu....nie to, co ja....mieszkam w dziurze zabitej dechami
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
Też gram w noge hobbystycznie,raz na tydzien w niedziele o 18/.Po za tym chodze na mecze 2 ligi wschodniej w moim mieście,na Widzew oraz na 1 lige siatkówki kobiet tez w moim miescie
Ostatnio zmieniony przez AdaśM 2010-02-05, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
A w tv co oglądacie? Jakie ostatnio imprezy Was zainteresowały
Ja lubię Siatkówkę, Skoki Narciarskie i Piłkę Ręczną. Moich dwóch idoli z siatkówki to Zbigniew Bartman i Bartosz Kurek, Skoki narciarskie = Janne Ahonen, Roar Ljokelsoey, Adam Małysz i Sven Hannawald, Ręczna: Bielecki, Bracia Lijewscy i Jureccy
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Ja przede wszystkim interesuję się żużlem.
Siatkówką, Ręczną... wtedy gry są emitowane Mistrzostwa Choć byłem na kilku meczach AZS-u Cz-wa.
Generalnie nie znoszę piłki nożnej ;/ to jests port przereklamowany i nuuudnyyyy.
A wyczynowo to siatkówka z kumplami oraz pingpong
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Duzo biegam i chodze na siłownie, lubie tez grać w piłke. Biernie obserwuje tylko pilke nożna, za innymi sportami nie przepadam. Chodze czasami na Łazienkowską 3.
Ja lubię grać w nogę hobbystycznie czasami tez w siatkę. W tv najbardziej lubię oglądać skoki narciarskie i biegi narciarskie. A piłki nożnej raczej nie, wolę pograć.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła" "Jedzie Ksiądz na karuzeli"
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-04-10, 21:45
ostatnio dużo gram w squasha i tenisa, lubię se też ciężarkami pomachać - dawniej piłka nożna z fąflami na placu (a potem na piwo:P)
chodziłem do sportowej szkoły średniej, tam też trenowałem skok w dal
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-04-10, 21:46, w całości zmieniany 1 raz