śmieszą mnie teraz deklaracje "od niedawna kibiców" MC
Wszystko w temacie
To jest właśnie to. Teraz młodzież i dzieci kibicuja tym "najlepszym" tak to ujmę. Reale, Barcelony czy właśnie szejkowie z Manchesteru
Za rok przerzucą się na Chelsea'y, czy jeszcze nieznane, które kupią kolesie od ropy naftowej.
Ale każdy ma swoje jakieś tam hobby
Najgorsze jest to, żę w obecnych czasach prawdziwych kibiców coraz mniej, takich co nie ukrywają, że od kilku, kilkunastu lat kibicują klubowi, który jest średniakiem i boryka się np. z problemami finansowymi czy innym przebiciem do czołówki tych najlepszych.
Dziękuję, dobranoc.
Popieram ! Mnie także wkurza jak każdy kibicuje Realowi,Barcelonie,Man Utd, Chelsea ale cóż... Ja osobiście mam gdzieś te kluby i interesuje mnie tylko mój lokalny klub i jego liga. Nie sztuka być kibicem Barcy która gra pięknie i ma tyle kasy że mogą kupić każdego.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
Z polskich klubów to najbardziej chyba lubię Lecha Poznań.
Jeśli chodzi o zagraniczne kluby to zdecydowanie FC Barcelona ,ale ostatnio też kibicuję Manchesterowi City.Wprost nienawidzę Realu Madryt ,a szczególnie Żelka (Cristano Ronaldo).
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła" "Jedzie Ksiądz na karuzeli"
Wysłany: 2012-03-27, 18:11
Karwasz twarz! Real jest najlepszy, ja kibicuje im od zawsze, a nie jestem sezonowcem jak większość fanów Barcelony A po drugi, kiedy ostatnio mecz z udziałem Ronaldo oglądaliście? 2 lata, 3 lata temu? Bo w Realu bodajże nigdy nie płakał, tylko w MAnchesterze i w Portugalii na EURO 2004
Ostatnio zmieniony przez Marcelo 2012-03-27, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
Karwasz twarz! Real jest najlepszy, ja kibicuje im od zawsze, a nie jestem sezonowcem jak większość fanów Barcelony A po drugi, kiedy ostatnio mecz z udziałem Ronaldo oglądaliście? 2 lata, 3 lata temu? Bo w Realu bodajże nigdy nie płakał, tylko w MAnchesterze i w Portugalii na EURO 2004
Beksa taka z niego była.Na początku gdy przeszedł do Realu.Ja go bardzo lubiłem ,ale jak był w Manchesterze.....
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła" "Jedzie Ksiądz na karuzeli"
Nie wiem na jak długo. Wiernym fanem piłki nożnej i kibicem poszczególnych klubów to nie jestem. Ale ostatnio gra Manchesteru City mi się bardzo spodobała. Pozyskali wielu graczy mają dobrego trenera i przynosi to efekty.
Wysłany: 2012-03-28, 16:20
Matt napisał/a:
mają dobrego trenera
Ta wręcz genialnego Mancini to słaby trener, jakby dajmy na to nawet jakiś trener miałby taki budżet i takich piłkarzy to podbiłby świat w 2 sezony, a on co? Nie wygrał praktycznie nic a ma kapelę jedną z najlepszych na świecie.
Mancini to jeden wielki farciarz. Jedzie na tym, ze żarło Lazio, poszedł do Interu (gdzie zdobywał mistrzostwa -ale z takim składem to i Boczek by zdobyl). Posiedzial tam pare lat, dopiero Mourinho zrobił wynik w Lidze Mistrzow - to samo będzie w City.
Ogólnei jak już trener awansuje do światowej czołówki, to będzie tak skakal po pare lat na jednym stołku, aż sie mocno dorobi.
_________________ *
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-28, 16:42
PontifexMaximus napisał/a:
ale z takim składem to i Boczek by zdobyl).
hahaha, jak to przeczytałem to odrazu se wyobraziłem, jak Boczek stoi na boisku i trenuje
Nie wiem na jak długo. Wiernym fanem piłki nożnej i kibicem poszczególnych klubów to nie jestem. Ale ostatnio gra Manchesteru City mi się bardzo spodobała. Pozyskali wielu graczy mają dobrego trenera i przynosi to efekty.
I tu jest problem skoro nie wiesz na jak długo. Bo klubowi albo się kibicuje albo nie. Na dobre i złe. A nie sezonowo, gdy są na górze tabeli. Więcej wyjaśniał nie będę bo nie ma sensu