Oglądacie to? Ja osobiście lubie takie seriale jak Trudne Sprawy i Dlaczego ja? Fakt, niektórzy ludzie grają strasznie sztucznie, ale jest dużo wyjątków. Jak jest z wami?
Podobnie, jak "Dlaczego ja" - oglądam ze względu na niski poziom "aktorstwa".
Tak, poziom aktorstwa prezentowany w tym serialu powoduje, że jest chwilami bardzo zabawnie.
Właściwie, to obie te produkcje są "tym samym", jedynie pod innymi tytułami.
Też lubię oglądac Dlaczego Ja? i Trudne Sprawy, lecz często denerwuje mnie w tych serialach(?) że cały czas drą się w niebogłosy
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Też lubię oglądac Dlaczego Ja? i Trudne Sprawy, lecz często denerwuje mnie w tych serialach(?) że cały czas drą się w niebogłosy
Szczególnie jak kilka osób krzyczy jednocześnie nie zwracając uwagi na pozostałych.
Trudne Sprawy i Dlaczego ja to dobre seriale. Traktuję je jako komediowe. Obecni Kiepscy się chowają.
http://www.youtube.com/watch?v=ZzFLl0nt-Fg - akcja z wanną, to dowód na to, że serial warto obejrzeć. Śmiechu co nie miara. Scena wypada jeszcze lepiej w kontekście całego odcinka, który również polecam.
Trudne Sprawy i Dlaczego ja to dobre seriale. Traktuję je jako komediowe. Obecni Kiepscy się chowają.
http://www.youtube.com/watch?v=ZzFLl0nt-Fg - akcja z wanną, to dowód na to, że serial warto obejrzeć. Śmiechu co nie miara. Scena wypada jeszcze lepiej w kontekście całego odcinka, który również polecam.
Rzeczywiście, chyba muszę zacząć to oglądać. Jajca jak berety.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ja na początku myślałem, że to jest prawdziwe wszystko co się tam dzieje, i ta niechciana zawsze kamera i telewizja. A potem się zorientowałem, że to serial
Ja też myślałem, że to prawdziwe tzn. mówię o Dlaczego Ja?, bo najpierw ów serial oglądałem, a Trudne Sprawy to już wiedziałem.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Darek: Wyjdź za mnie...
Karolina: O kur#a mac...
hahhahahaha, no i jeszcze ta scena z wanną
Czekam na kolejny sezon!
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Nie no ten serial jest boski. Ostatnio oglądałam odcinek z ludźmi którzy mieli 10 kotów i spali w jednym pokoiku na podłodze żeby one miały gdzie chodzić. I ta baba cały czas znosiła nowe koty a ich młodsza córka miała uczulenie na koty. I zabrali im te koty. Ale kilka dni wcześniej przyszedł właściciel mieszkania, które wynajmują i babka go wpuścić nie chciała żeby jej kotów nie zabrał. Nie no jaja jak berety. U mnie w klasie to wszyscy śpiewają Trudne sprawy no normalnie to robi większą kariere niż biber z Baby.
_________________ "to nie jest śmieszne to jest tragiczne"
"Helena nie popisuj się..."
Ja tak śpiewałem na informatyce Jeśli czegoś nie wiedziałem, to prosiłem nauczyciela o pomoc. Nauczyciel odpowiadał "ale ty jesteś gamoń..." a ja na to "to są truuudnee spraaawyyy"
Może ktoś podać tekst do tego?
Bo ten koleś na początku niewyraźnie śpiewa
Bardzo lubię oglądać odcinki większość to poważne sprawy a niektóre dialogi śmieszne Ogólnie lubię oglądać Trudne sprawy na yt można oglądać odcinki na tym kanale http://www.youtube.com/user/TrudneSprawyOnline#p/u
Obejrzałem kiedys odcinek i nawet mnie to wciągnęło (bylem wtedy bardzo zmeczony, ale jednak ). Przedmowcy juz napisali kwitesencje, ja tylko dopisze o sposobie spiewania "TRUDNE SPRAWYYY" przed kazdą przerwą, padam jak to słysze
By Trudne Sprawy zniknęły gdzieś,
Niech Twoje serce rozwiąże je. Trudnee Sprawyy
Mam tą melodię ustawioną jako dzwonek telefonu
A jaka radocha gdy telefon zadzwoni przy kumplach