Nie wiem czy to miał być serial obyczajowy ,kryminalny czy komediowy jednak niekiedy naprawdę świetnie odcinki się trafiają. Serial oglądam lecz bardzo sporadycznie
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
Ostatnio zmieniony przez davvids 2011-08-13, 12:21, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Pomalutku, po cichutku, powolutku, aż to skutku. Miłe słówko, komplemencik, bombonierka i prezencik. Sratki, kwiatki, duperele- dajesz mało, bierzesz wiele. Ale jaja, ja pierdziele.
No to Darek ma niezłą konkurencję.. Dziwię się, że ludzie zgadzają się grac takich idiotów. Przecież może to im zaszkodzić na całe zycie. Ludzie mylą fikcję z rzeczywistością..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Żeby nie szukać daleko spójrz na Andrzeja Grabowskiego w roli Ferdka, Bartka Żukowskiego w roli Waldka, czy Dariusza Gnatowskiego w roli Arnolda Boczka. Też grają idiotów i to jakoś Ciebie nie dziwi. Jedyną różnicą jest ilość zer na koncie za rolę.
Proszę bardzo Pan Piotr sam przyznał, że zgodził się grać postać Dariusza dlatego że jest to postać zupełnie inna od reszty
Ostatnio zmieniony przez davvids 2011-11-30, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Skoro mowa tu o Dariuszu, to tworzy się nowa wiara o nazwie dariuszanizm.
Tutaj jest strona o tej "religii", jej prawdy wiary, modlitwy i ogłoszenia duszpasterskie.
Dziwi mnie jak Khamidov mógł przejść na takie gówno... Przecież to jest najgorszy program w TV razem z Dlaczego ja, Ukryta prawda i Pamiętniki z Wakacji... Ogłupianie ludzi, nic więcej...