Nawet nie zachęcaj nikogo do tej gry... Jak prawie każde MMORPG przyciąga do monitora na długie dni, a Tibia dzięki swojej prostocie może kogoś naprawdę uzależnić. W szkole było kilku tibijczyków, cały czas gadali o Tibii, levelach, skillach. Strasznie agresywne typy, ale ja im pokazałem gdzie ich miejsce. Z kolei mój kolega grał na prywatnym serwerze i tylko tracił forsę. Ja jeszcze nie wiedząc co to jest Tibia, przedłużyłem mu abonament. Ale mimo to, chłopak ma mocne nerwy. Z tym że traci tylko pieniądze.
Na szczęście nie lubię takich gier. Mam jedną jedyną ukochaną, i z nią zostanę tak długo jak tylko będzie się dało
Też słyszałem, że takie gry mocno wciągają, ale mnie na szczęście odpychają. Jakoś nie widzę w tej grze emocji i jest jak dla mnie ssstttrrraszniee nudna.
Z ciekawości kilka lat temu chciałem zagrać w Tibię, ale coś mi nie działało (przy rejestracji czy czyms tam) i czym prędzej to usunąłem.
Nie lubię Tibii. Wole grać w gry typu Footbal Manager, Fifa lub jakieś strzelanki CoD itp.
Kiedyś w Metina grałem, podobne do tego tylko 3D. Ale dla mnie to shit i skończyłem na dobre
_________________ Raz dobrobyt, a raz gnój, a ja na to kładę c**j
Ja uwielbiam MMORPG! Grałem w Metina, Margonem, Tibie i NosTale a teraz gram w Shaiya. Fajne gierki Ale to nie zmienia faktu że wolę Warcraft'a 3 i Starcraft'a 2 MMORPG jest na 2 miejscu w typie gier jak dla mnie
grałem w to kiedyś sporo przez kilka lat, miałem nawet 114 lvl z czego byłem dumny ;d;d na szczęście postać sprzedałem i gra gitara
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara