Wysłany: 2010-11-03, 23:31 The Best of.... ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH
Ostatnio postanowiłem sobie uporządkować wszystkie najśmieszniejsze i kultowe fragmenty ŚWK, piosenki, dialogi itd. itp. Takie 346 (i z tygodnia na tydzień więcej) w jednym
Na razie wrzuciłem dwie części, będzie ich zapewne jeszcze trochę, bo takich fragmentów jest wiele. Niestety nie wiem dlaczego, ale nie mogłem ustawić 16:9, ale cóż, jest jak jest.
Okropna jakość? Mnie się wydawała, taka przeciętna, standardowa w miarę. Może format 4:3 w dwóch pierwszych częściach daje trochę kiepskie wrażenie, ale nie mam pojęcia dlaczego nie nagrało mi się to w 16:9. Szczególnie, że z częścią III nie było problemu.
Co do Ipli i Frapsa to może i bym skorzystał, ale ja mam większość odcinków już na dysku zgrane więc jakość nie zależy bezpośrednio ode mnie, a mając je pod ręką, to komu by się chciało bawić z nagrywaniem jeszcze raz z Ipli?
Ja bym Ci polecił przerzucić te filmiki np. na 4shared albo coś innego nie polskiego, bo zaraz z Polsatu zgłoszą do zablokowania.
o, cześć 4 i 3 już zablokowane. Wrzucisz jeszcze raz??
Ostatnio zmieniony przez filip369 2010-12-31, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Kurde a akurat chciałem sobie obejrzeć taką kompilacje Z drugiej strony ciężko się dziwić, że Polsat dba o swoje interesy. Ipla my wyłączność na Kiepskich w necie i wsio kaniec filma.
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.