Witam. Mam problem z IPLĄ. Włączam program, wyskakuje komunikat. " Nie można się połączyć z serwerem, spróbuj ponownie później" Biorę ponów próbę i to samo =/ Mam już tak od godziny chyba... Przedtem też mi się to zdażało..
_________________ Masz pytania o Kiepskich ? Chcesz pogadać o ŚWK, szukasz czegoś? Pisz do mnie
dlaczego youtube jest lepsze niż ipla ??
bo nie ma reklam przed filmami . . .
poza tym na youtube filmy HD mozna wstawiać , kiepscy w ipli słabo wyglądają
poza tym youtube ciągle pracuje nad tym żeby filmiki były odtwarzane w jak najlepszej jakości (są postępy) natomiast ipla wątpię żeby nad takim czymś pracowała
jak youtube wprowadzi 20 minutowe filmiki to już bedzie zaj#@iście
jak narazie można wrzucać tylko maks 10:59 min oraz do 2GB.
dlaczego youtube jest lepsze niż ipla ??
bo nie ma reklam przed filmami . . .
poza tym na youtube filmy HD mozna wstawiać , kiepscy w ipli słabo wyglądają
poza tym youtube ciągle pracuje nad tym żeby filmiki były odtwarzane w jak najlepszej jakości (są postępy) natomiast ipla wątpię żeby nad takim czymś pracowała
jak youtube wprowadzi 20 minutowe filmiki to już bedzie zaj#@iście
jak narazie można wrzucać tylko maks 10:59 min oraz do 2GB.
Haha Czy to coś ma związane z moim zapytaniem?
_________________ Masz pytania o Kiepskich ? Chcesz pogadać o ŚWK, szukasz czegoś? Pisz do mnie
Z YouTube usuwane są filmy naruszające prawa autorskie, więc prędzej czy później jakiś odcinek ŚwK zostałby usunięty. Ja wolę Iplę, bo mam wszystkie odcinki pod ręką. Ostatnio zacząłem zgrywać sobie odcinki na dysk.
Z YouTube usuwane są filmy naruszające prawa autorskie, więc prędzej czy później jakiś odcinek ŚwK zostałby usunięty. Ja wolę Iplę, bo mam wszystkie odcinki pod ręką. Ostatnio zacząłem zgrywać sobie odcinki na dysk.
Jak nagrywac na plytke ?
Odcinki z Youtube są także usuwane dlatego, żeby ludzie oglądali ŚwK na Ipli, a tam są wyświetlane reklamy, z których ta strona się utrzymuje (Ipla).
Ostatnio prawie w ogóle nie oglądam Kiepskich, ale kilka dni temu oglądałam jeden odcinek na Ipli to wpierniczyli jakieś reklamy i trzeba dłużej czekać. To znaczy reklamy dość często były przed odcinkami, ale teraz trzeba czekać jeszzce 30 sekund.
Po_Dziabagu, wracając do Twojego pytania - być może internet idzie za wolno czy coś w tym stylu. Kedyś miałam tak, że internet chodził mi bardzo wolno (nie wiem dlaczego) i chcąc obejrzeć Kiepskich na Ipli także wyświetlił mi się taki komunikat jak Tobie.
Odcinki z Youtube są także usuwane dlatego, żeby ludzie oglądali ŚwK na Ipli, a tam są wyświetlane reklamy, z których ta strona się utrzymuje (Ipla).
O ile pamiętam, Kiepscy królowali na Youtube mniej więcej do 2008 roku. Wtedy można tam było obejrzeć praktycznie wszystkie odcinki. Potem Polsat zrobił wielką akcję usuwania a w zamian stworzył Iplę, żeby udostępnić odcinki w Internecie legalnie a przy okazji zarobić na reklamach.
Ostatnio widziałem jakieś odcinki na Youtube ale szybko zniknęły bo Polsat teraz chyba już na bieżąco monitoruje sytuację.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ipla to świetny program, można wszystkie odcinki Kiepskich obejrzeć za friko a na youtubie odcinki są na części a ja wolę w całości, oprócz Kiepskich jest też Rodzina zatępcza, Graczykowie, Mamuśki, polecam program
Z YouTube usuwane są filmy naruszające prawa autorskie, więc prędzej czy później jakiś odcinek ŚwK zostałby usunięty.
A najlepsze jest to że zbanowani userzy zakłdją nowe konta i nadal wrzucają odcinki na YouTube zastanawiam się po co oni to robią? przecież Polsat zaraz po wrzuceniu zgłasza naruszenie praw autorskich. Moim zdaniem taka zabawa nie ma sensu ale jeśli ktoś ma dużo wolnego czasu i nie ma innego zajęcia niech się bawi.
Ostatnio zmieniony przez kiepski-fan 2010-04-16, 20:04, w całości zmieniany 4 razy
Jakbym oglądał po 6 odcinków dziennie, to by mi chyba odwaliło do końca .
Co za dużo, to niezdrowo.
Kiedyś oglądałem tak 2-3 odcinki dziennie, ale tylko rodzynki pokroju "Kiepscy dają czadu" czy "Przezorny zawsze ubezpieczony" (czyt. te najlepsze) oraz te, które niezbyt utkwiły mi w pamięci i chciałem je sobie przypomnieć. Z nowych to tylko kilka obejrzałem, jako że nie chciało mi się włączać TV o danej godzinie, a z ciekawości chciałem zobaczyć (w przypadku większości zawiodłem się ofkoz).
Teraz w sumie jak już oglądam raczej poszczególne lepsze scenki (autodestrukcja Waldka w odcinku "W kamasze" rządzi;), rzadziej całe odcinki. To pewnie przez to, że obecnie Polsat 2 emituje te najlepsze i nie ma sensu śledzić tego samego na ipli. A nowe odcinki mam głęboko.
Ja w TV nie oglądam nigdy. Nie mam TV u siebie w pokoju, a starych się nie będę prosił Jak np jestem zmęczony , kłąde sie spać, włączam śwk w ipla i leże i oglądam, tak z 4 odc aż usne;)