Obecna długość reklam na prawdę może wyprowadzić człowieka z równowagi. Dlatego co robię, by je ominąć? Korzystam z ripla.ax.lt. Sposób ten opisał jeden z forumowiczów.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
W trakcie? Wydawało mi się, że tylko przed odcinkiem.
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
Wiek: 17 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 217 Skąd: Liverpool
Wysłany: 2011-07-01, 00:42
paździoch91 napisał/a:
Sprytne, ale teraz nie dość, że usuną film z Youtube'a to jeszcze ludzie z Ipli znajdą sposób by w takiej sytuacji reklamy też były emitowane.
ipla nie da rady tego zrobić .. ponieważ ten link który kopiujesz to jest sam odcinek a reklamy są tylko w tej aplikacji na komputerze . chyba ze by wkleili reklamy do odcinka i wtedy już nie było by wyjście .
Ja dzisiaj oglądałem na ipli "Świat według Kiepskich". Reklamy włączyły mi się przed odcinkiem ok. 180s. oraz w trakcie, aż trzy razy każda po ok. 15-20s.
Jedna włączyła się na początku odcinka, druga w połowie, a trzecia pod koniec.
Z tymi reklamami zaczynają nieźle przesadzać
_________________ "Śpię se spokojnie, a tu nagle sru! Panie lecę do kuchni, a tam mi się lodówka rozdupcyła!
Co? 2-3 reklamy w trakcie odcinka? W d*&ach im się poprzewracało czy co?
że Cyc opuszcza Rodzinę.
i kompletnie poje**ny.
IPLA przesadza. Ta najnowsza aktualizacja kompletnie ją spieprzyła. Kupę reklam, prawie 3 minuty przed filmem. Na dodatek w trakcie filmu jakieś ludzie na dole (Reklama Plusa). Co chwilę nie działa mi odtwarzacz, przez co nie mogę nic oglądać. Odinstalowałem jakiś programik, który mi zalecili specjaliści od IPLI - zadziałało. Tylko co z tego, że po godzinie znów było tak samo jak przedtem?!
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat