Co do braku 377 odcinka, to czy ktoś mógłby coś z tym zrobić...
To jest bezczelność Ja chcę go w końcu obejrzeć.
Cięzko w takiej sytuacji nie doszukiwać się podtekstu, nie uważacie, że sam Polsat uważa nowe odcinki za słabe? Odwrócając pytanie, można dojść do wniosku, że odcinek 'Nim poleje się krew' również spodobał się Polsatowi.
Tam ludzie tez myślą i nie widzą potrzeby szybkiego wrzucania tego chłamu na iplę.
To jest ich obowiązek, nie im to oceniać, tylko widzą
To nie jest ich obowiązek (chyba, że zawarli z ATM, umowę zobowiązującą do publikowania w okreslonym terminie), raczej 'dodatek'. Dla nich to lepiej, jeśli tego typu odcinek obejrzy jak najmniej osób, bo liczą, że może obejrzą jeszcze następny, jest w tym jakaś filozofia. Nie rozumiem końcówki, chodziło Ci o widzów czy, że widzą?
Dan-TuTenCham napisał/a:
Ogólnie nie rozumiem co chcesz od tego odcinka Był on chyba najlepszym w tym sezonie(zresztą fantastycznym )
Ja nie rozumiem, co Tobie się mogło podobać w tym sztucznym tworze, to nie jest zupełnie mój klimat. Dla mnie to była absolutna beznadzieja, jak ja w ogóle dotrwałem do końca, ale szanuje to, że Ci się podobało, bo właśnie dla takich osób jak Ty, serial ciągle jest kręcony.
Dan-TuTenCham napisał/a:
Jeżu, jakby emisja Śwk się zakończyła, to normalnie rozłożyłbym się fyzycznie i psychicznie
Niech w takim razie produkują, zdrowie najważniejsze!
Jeżeli chcecie pozbyć się reklam na ipli, to jest na to prosty i skuteczny sposób:
1. Pobierz Program Ad Muncher http://www.programosy.pl/program,ad-muncher.html
2. Zainstaluj program
3. Zaktualizuj filtry blokujące reklamy: Options > Updates > "Check now"
4. Uruchom Iple
5. W programie "Ad Muncher" przejdź do zakładki Options > Filter Targets
6. W kolumnie "Recent program names" z menu rozwijanego wybierz pozycję "All programs" i odszukaj pozycję "ipla".
7. Kliknij na pozycję "ipla" i wybierz opcję "Filter" znajdującą się na dole kolumny.
8. W kolumnie "Filter targets" z menu rozwijanego wybierz pozycję "My filter targets"
9. Zaznacz pozycję "Use this list"
10. Zatwierdź wprowadzone ustawienia przyciskiem "Apply" i zamknij okno Ad Munchera
11. Uruchom ponownie Iplę.
U mnie działa.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Jeżeli chcecie pozbyć się reklam na ipli, to jest na to prosty i skuteczny sposób:
1. Pobierz Program Ad Muncher http://www.programosy.pl/program,ad-muncher.html
2. Zainstaluj program
3. Zaktualizuj filtry blokujące reklamy: Options > Updates > "Check now"
4. Uruchom Iple
5. W programie "Ad Muncher" przejdź do zakładki Options > Filter Targets
6. W kolumnie "Recent program names" z menu rozwijanego wybierz pozycję "All programs" i odszukaj pozycję "ipla".
7. Kliknij na pozycję "ipla" i wybierz opcję "Filter" znajdującą się na dole kolumny.
8. W kolumnie "Filter targets" z menu rozwijanego wybierz pozycję "My filter targets"
9. Zaznacz pozycję "Use this list"
10. Zatwierdź wprowadzone ustawienia przyciskiem "Apply" i zamknij okno Ad Munchera
11. Uruchom ponownie Iplę.
U mnie działa.
U mnie też działa,wielkie dzięki za świetną radę ułatwiającą życie tzn.wygodniejsze i szybsze oglądanie ŚWK.
Widzieliście co wykombinowała Ipla?? Materiały teraz można oglądać na ich stronie lub bezpośrednio na Ipla, ale zrobili tak, że już nie można oglądać przez Ripla...