Wysłany: 2007-11-26, 23:32 "Świat według Kiepskich" bez reżysera
"Świat według Kiepskich" bez reżysera
Serial "Świat według Kiepskich" stracił reżysera. Z dalszej pracy nad produkcją zrezygnował Okił Khamidow.
Tadżycki reżyser postanowił zacząć pracować na własną rękę i po Nowym Roku odchodzi z firmy ATM, w której powstawał serial. - Pracowałem tam przez 13 lat, nie mam z nimi żadnego konfliktu. Zdobyłem duże doświadczenie i popularność, ale chcę zacząć nowy etap - mówi reżyser w rozmowie z "Super Expressem".
- Mam dużo pomysłów i będę je realizował - dodaje.
Okił Khamidow otwiera własną firmę producencką, w której będzie realizował nowe, własne programy. Chce także poszukiwać młodych talentów. Podkreśla, iż za rodziną Kiepskich będzie tęsknił. - Wychowałem się z "Kiepskimi". Będę za nich mocno trzymał kciuki - podkreśla.
Źródło: Super Express, Daga/21 listopada 2007 08:13
Okił wymyślał wspaniałe odcinki a odcinki tego nowego reżysera Patricka (nazwiska nie pamiętam) robi też dobre ale zdecydowanie słabsze.
P.S. - Pierwszy post na forum Witajcie wszyscy!
No niestety musze przyznać racje, najlepsze są odcinki od 1 tak max do 290 potem już zaczynała sie lipa a to co ostatnio leci to już całkowita porażka. Jestem fanem tego serialu, mam wszystkie odcinki ale zaczynaja mnie nowe nudzić jakoś tak wole stare pooglądac. Co do babki to ona juz na pewno nie wróci bo niestety sie jej umarło
Niestety kiedyś mozna sie było z tego śmiać, teraz mozna powidziac jkaktoś może cos tak idiotycznego wymysleć z czego sie nei da smiać bo jest żałosne, wcześeniej było głupie ale smieszne i często prawdziwe.
_________________ [URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/?page=43543][/URL]
Nowe 30-dniowe konta RAPIDSHARE PREMIUM już za 19,99PLN
Wiek: 18 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 12 Skąd: z Pleszewa
Wysłany: 2009-03-28, 18:01
Ja lubiłem, lubię i będę lubiał kiepskich. Najlepszy serial, jaki oglądałem (chyba nawet lepszy, niż zagubieni ). Te nowe odcinki też są fajnę, ale jak był Edzio, Babka i Cycu to dopiero były jazdy Tęsknię za tymi odcinkami
Mi podobają się odcinki obu reżyserów tak samo. A to, że niektórzy aktorzy grają trochę słabo, to przecież nie wina obecnego reżysera. Co prawda też mógłby się bardziej starać, aby np. Ferdek był lepszy (teraz bełkocze pod nosem i wygląda naprawdę, jakby nic mu się nie chciało), jednak to już nie jego wina.
Według mnie sezon 10 był o wiele lepszy od 9. W dużej mierze dzięki lepszemu wyglądowi Ferdka tzn. miał już normalne włosy, dres, a nie jakieś krótkie spodenki i perułkę.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Według mnie sezon 10 był o wiele lepszy od 9. W dużej mierze dzięki lepszemu wyglądowi Ferdka tzn. miał już normalne włosy, dres, a nie jakieś krótkie spodenki i perułkę.
Otóż to! I trochę lepsze pomysły, a nie jakieś tam bezsensowne odcinki np. O Medaliku czy Piwniczce....
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Moim zdaniem sezon 9 był znacznie lepszy od 10. A odcinek Piwniczka był genialny, taki życiowy Jak widać, aż trudno uwierzyć, do czego mogą się posłużyć zmęczeni życiem ludzi, jednak jak to mówi Ferdek - są na tym świecie rzeczy i zjawiska, o których się nawet fizjologom nie śniło.
Według mnie także Ferdek wyglądał znacznie lepiej w poprzednim sezonie (nie wyglądał na jakiego opasłego zgreda) oraz normalnie mówił (w ostatnim sezonie Ferdek ciągle mruczał pod nosem zamiast mówić).
Według mnie także Ferdek wyglądał znacznie lepiej w poprzednim sezonie (nie wyglądał na jakiego opasłego zgreda) oraz normalnie mówił (w ostatnim sezonie Ferdek ciągle mruczał pod nosem zamiast mówić).
Wygląd Ferdka moim zdaniem był lepszy w sezonie 10, ponieważ nie miał już tej perułki i nosił dresy, a nie krótkie spodenki jak w większości odcinków sezonu 9.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Ostatnio zmieniony przez Czak Noris 2010-02-13, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Wygląd Ferdka moim zdaniem był lepszy w sezonie 10, ponieważ nie miał już tej perułki i nosił dresy, a nie krótkie spodenki jak w większości odcinków sezonu 9.
Zgadzam się, w sezonie 10 powrót Ferdka do wyglądu z sezonu 7 wyszedł na dobre. Naturalne włosy dużo lepiej wyglądają niż te sztuczne oklapłe (nawiasem mówiąc czy nie mogli się bardziej postarać o wygląd tej peruki by przypominała prawdziwe włosy Ferdka?).
Ale i tak wole sezon 9 od 10.
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Ferdek miał takie samo ubranie i włosy w sezonie 10 jak i w 7, ale strasznie się postarzał (taki zgred się z niego zrobił) i przytył. (co już pisałam w poprzedniej wiadomości)... Więc lepiej wyglądał w dwóch wcześniejszych sezonach. Jednak to jest tylko moje, skromne zdanie na ten temat. I nie mamrotał tak pod nosem.
Ferdek miał takie samo ubranie i włosy w sezonie 10 jak i w 7, ale strasznie się postarzał (taki zgred się z niego zrobił) i przytył. (co już pisałam w poprzedniej wiadomości)... Więc lepiej wyglądał w dwóch wcześniejszych sezonach. Jednak to jest tylko moje, skromne zdanie na ten temat. I nie mamrotał tak pod nosem.
Też tak uważam. Już lepiej mi pasował jako "gruby, opasły, wąsaty opój" niż to co teraz. Próbowali wrócić, do starego wyglądu, ale wyszło beznadziejnie. "Ferdek-menel" bardziej mi odpowiadał.
ano. teraz i głos mu się zmienił. jest.. zbyt powaznie. ale nawet jesli okił by został to by to niewiele dało. wena się wyczerpuje. nie można ciągnąć tyle lat dobrej passy.