Co sądzicie o tym serialu? Jak dla mnie to najlepszy zagraniczny serial, bardzo przypomina mi kiepskich Dla tego pewnie tak go lubię, właściwie to chyba jedyny serial który jest podobny do śwk
Ten serial także mi się podoba tylko Kiepscy nie mają psa ale prawdziwi Kiepscy to nie są ten film jest fajny moim zdaniem szkoda ,że nie ma nowych odcinków.
Lecialo w Polsacie o 14;45 a teraz to nie wiem chyba nie na you tube i w internecie jest duzo odcinkow moge ci podac linki jak chcesz .
[img]//i.wp.pl/a/f/film/027/40/12/0141240.jpg[/img]
Wiek: 16 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 17 Skąd: się biorą dzieci ?
Wysłany: 2009-06-20, 21:14
Co do serialu nie mam zastrzeżeń,nawet napiszę że niektóre odcinki mi się spodobały i zacząłem oglądać coraz częściej go.Co do obsady,córka Bundych czasami ładnie się odstrzeli .
Jest to taka tania podróbka ŚWK
Może i nie najgorszy ale płytki , nie ma nawet porównania do Kiepskich którzy to mają kilka warstw : satyra naszego społeczeństwa , aluzje , przesłania oraz wysmakowany dowc*@.
Bundy mnie smieszy - przypomina (w moim odczuciu) taką prostotę, typu. Ktoś w coś kopnął i już śmiech.
Kiepscy natomisat jak już zostało powiedziane satyre i obecną sytuacje w Polsce z tej gorszej strony z humorem
Mnie też czasem śmieszy.
Np. podoba mi się moment, gdy znudzony życiem ojciec zakłada grubym babom buty w swoim sklepie obuwniczym Ale ogólnie nie za bardzo przyciągają moją uwagę.
nie cierpię jeszcze tej manierycznej baby z bundych oraz debilnych min głównego bohatera , generalnie według mnie to typowa amerykańska papka bez smaku
nie ogladam ale pewnie amerykański szajs jak zwykle podróba Kiepskich
Że co? Ja pęknę Spójrzcie na datę produkcji Bundych 1987-1997, a Kiepy są kręcone od 1999, więc jak mogli zerżnąć od Kiepskich? No, ruszcie głową. Jak już, to może być na odwrót, np. twórcy Kiepskich podpierniczyli początek tytułu i wzorowali się na charakterach postaci ze ŚWB
Ferdek = Peggy
Halina = Al
Waldek = Kelly
Mariolka = Bud
tyrek74 napisał/a:
wysmakowany dowc*@.
Co? Kiepscy i wysmakowany dowc*@? Raczej humor na poziomie rynsztoka i głupie teksty:mrgreen: Co innego Bundy - doskonałe teksty, humor na poziomie, świetne postaci, przezabawne odcinki, nigdy się nie nudzi. To jest dopiero kultowy serial.
A czy Kiepscy są dobrze znani także poza Polską? Nie! A Bundy poza USA tak Gwoździem do trumny są nowe odcinki. Denerwujące, podkładane śmiechy podczas, gdy Bundy byli kręceni z udziałem widzów. Ferdek wygląda jak stary dziad z gniazdem na łbie, to ciągłe "ariwederczi roma" (sorka za zapis fonetyczny) wkurza do bólu zęba.
Gruby, łysiejący pijak nigdy nie przebije Ala Bundy'ego, a Kelly bije na głowę cyca
I to na tyle z mojej strony. Mimo, że trochę jechałem po waszym ulubionym serialu, nie znaczy, że go całkowicie nie cierpię. Gdy nie ma nic lepszego w TV, obejrzę. Po prostu nie jest moim "naj".
To forum i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na dany temat. Mam nadzieję, że uszanujecie moje zdanie oraz że się nie obrazicie Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Splasher 2009-09-23, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Splasher, jeśli tak bardzo przeszkadzają Ci Kiepscy,t o po co w ogóle ich oglądasz?
Te teksty Ferdka są właśnie najśmieszniejsze. Mnie potrafią rozbawić do łez.
A jeśli komuś się nie podobają, to po co tak się ma męczyć, golądając "głupkowaty" serial?
Ten amerykański też nawet lubię, ale jednak Kiepskich nic nie przebije.
Nie przeszkadzają. Nie apeluję, nie piszę listów do Polsatu, aby ich zdjęli. Kiepscy po prostu mnie nie zachwycili, oglądam ich tylko wtedy, gdy nie ma nic lepszego w TV.
Mnie rozzłościło, że niektórzy w tym temacie napisali, iż Bundy amerykańska podróba Kiepskich Rzeczywiście niektórym Kiepscy mogą wydawać się lepsi, bo nie każdy rozumie amerykański humor
Ostatnio zmieniony przez Splasher 2009-09-23, 20:42, w całości zmieniany 1 raz