Między zerżnięciem a inspiracją jest spora różnica. Myślę, że Kiepscy inspirowali się na Bundych, bo bardzo podobni do siebie to nie są. Chociaż hantelki, młoda dziewczyna "na czasie", facet siedzący na kanapie (Ferdek w fotelu), sąsiedzi... The Fear nawet porównał jedną scenę Kiepów do Bundych, więc możliwe że niektóre pomysły na odcinek też są "pożyczone"
Kilka rzeczy można by powiązać ze sobą, ale Kiepscy mają inny styl, humor też (w moim odczuciu). Okładka ta sama, ale treść inna.
Lubię rodzinkę Bundych. Nie śmieszą mnie tak jak kamienica przy ulicy Ćwiartki, ale fajnie się ich ogląda. Al oraz jego syn są najlepsi
Do mnie ten humor jakoś nie dociera. Po prostu mało [hardcorowych, że tak powiem] jaj i słabe żarty. Tak jest wg. mnie, bo dla przykładu mój śp. dziadek był wielkim fanem tego serialu.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-07-29, 18:21, w całości zmieniany 1 raz
To też uwielbiam. Pamiętam odcinek, w którym zdjęli z anteny "Tatę Psychopatę" i All z resztą urządzili strajk. To był chyba jedyny odcinek serialu, który naprawdę mi się podobał.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Do mnie ten humor jakoś nie dociera. Po prostu mało [hardcorowych, że tak powiem] jaj i słabe żarty.
Żarty są hardkorowe. Nie ma tematów tabu. Po prostu jakby to powiedzieć... żarty są inteligentne, niepodane na wprost. Trzeba trochę pomyśleć. Dla niektórych rzeczywiście mogą być niezrozumiałe.
A pamiętacie, w jaki sposób Al wykurzył intruzów ze swojej toalety w odcinku 05x15 A Man's Castle?
Ostatnio zmieniony przez Splasher 2010-08-04, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Ed O'Neill jest niesamowity. Nikt by Ala nie zagrał lepiej. Widziałem go też w innych filmach i serialach. Aktualnie gra w Modern family.
A oglądałeś godzinny dokument Married... with Children Reunion z 2003? To wspomnienia aktorów z planu. Mi się aż łza w oku zakręciła.