chodzi o tego brata ferdka , który w 22 odcinku przyjechal ponoć z teksasu no i w tym teksasie ponoć prowadził klub dla lejdis and dżentelmens Podobała wam sie ta postać ?
zaluje ze nie zagral staszek w innych odcinkach
Ostatnio zmieniony przez EdedzioListonos 2011-01-16, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Smiesznie jak Ferdek tłumaczyl kilka razy w odcinku "cicha noc' ze uciekali przed kanarami, rodzielili sie i tak Stasiek wyladowal w Stanach , postac fajna, mógłby wrocic, jak dla mnie lepszy od Wujka Władka (tzn aktora ktory ostatnio wcielal sie w ta role)
Faktycznie, ciekawa postać. Był często wspominany w serialu. Nie wiem czy to prawda (może przez częste wspominanie o nim), ale wydaje mi się, że wystąpił też w innym odcinku.
Nie wiem czy to prawda (może przez częste wspominanie o nim), ale wydaje mi się, że wystąpił też w innym odcinku.
Wystąpił w odcinku "Chłopaki Okej" gdzie z Ferdka, Waldka, Paździocha, Boczka i Edzia próbował sformować grupę striptizerów. Pozytywna postać, całkiem dobry aktor generalnie mógłby się jeszcze pojawić. Zawsze mnie rozwalało jak do Ferdka mówił per Cycu, widać tradycja rodzinna
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.
Perfekcyjnie zagrana rola Marcina Trońskiego. Staszka powinni chociaż od czasu do czasu pokazywać.
Wysłany: 2012-03-27, 15:37
Jego dwa główne teksty: "Alalalaaa Bamba!" i "Kruca Fak!"
Mega zabawna postać, wystąpił zaledwie w jednym odcinku, ale za to jak!
Najlepsze było jak się pomylił i zamiat do kibla wszedł do Paździocha
A Paździoch "Panie, to jest prywatne mieszkanie"