Nawet nie wiedziałem,że tak się nazywa.W NK zagrał kumpla Ferdka , grał tez adwokata jak Marian kandydował "człowiek z jajami" a Ferdek załozył sprawę o rozwód bo Halinka głosowała na Mende Mariana
Był jeszcze diabłem w odc. "Przyspieszenie", sąsiadem w odc. "Kara Mustafa" i prowadzącym teleturniej "Rosyjska muszla" w śnie Ferdka w odc. "A robić nie ma komu".
Ostatnio zmieniony przez paździoch91 2009-12-13, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Był tez kolegą z klasy Ferdka w odc. Nasza klasa.......
Najlepsza rola: jako prowadzący Rosyjską Muszlę!
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Fajny aktor, podobał mi się w odcinku "Genialny Szopen" gdzie wyjechał z tekstem:
Walduś: Tatuś, normalnie będą nici z tego interesa, bo wiesz ile za takiego papuge se krzyczą na mieśćie? 7 stówek normalnie!
Alfred: za papuge? Nie to jakieś brednie panie.
Walduś: Jakie brednie panie, to nie wróbelek jaki, tylko papuga taka normalnie.
Alfred: "Co z tego, Panie, że taka.... Za 700, to ja przy dobnrych układach to moge hipopotama kupić
(7:38)
_________________ 'Dziwne, to jest gówno, jak nie śmierdzi'
- true
Ostatnio zmieniony przez Jeremiasz 2010-04-02, 04:27, w całości zmieniany 1 raz
Mnie rozwala jako prowadzacy w 'a robic nie ma komu' i rosyjska ruletka z ferdkiem . Kapitalny tez w Poranku kojota 'czy to jest kur.. jasne? wróc... czy to jest jasne?
Jeden z lepszych jak dla mnie aktorów. Dobrze się wczuwa w role. W poranku kojota jako człowiek małpa genialny
W kiepskich jako Cacek w odc. nasza klasa również genialna. Nie skapowałem że on gral diabła w odcinku przyspieszenie ale tam również dobra rola, chociaż taka krótka. I w karze mustafa. Wielki plus dla aktora.
_________________ Oddaj mi pan moją grzałkę !
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-11-01, 19:21
świetny w Kiepskich
no i oczywiście kultowy występ w Psach 2-gich - "wyrwałem chwasta"