Wysłany: 2009-08-28, 21:55 Rodzina Zastępcza & Rodzina Zastępcza PLUS
Co sądzicie o tych serialach? Sam kiedyś uważałem je za beznadziejne, ale tak naprawdę mówiłem tak jedynie po obejrzeniu KIEDYŚ kilku odcinków, a jak zacząłem od początku oglądać, to bardzo mnie wciągnął, jestem już przy ok. 260 odc. Serial (głównie ta pierwsza seria do 156 odcinka) wg mnie był bardzo zabawny. Potem już tak trochę gorzej (jeśli chodzi o zabawne sceny). Te nowsze odcinki niestety są co najwyżej CIEKAWE.
Jeżeli chodzi o mnie to bardzo mi się podobają te stare odcinki. Bo poźniej jak doszedł ten głupi Wojtek i ta dziewczynka , a do tego ten chłopak od Elizy to już przegięcie. Fajne odcinki to te , jak te dzieci są jeszcze małe.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Bo to trudno nazwać serialem komediowym. To serial bardziej obyczajowy i trzymał w miarę dobry poziom do samego końca. Nie oglądałem wszystkich odcinków, w zasadzie o dłuższego czasu to tylko sporadycznie, ale wychodziło im to całkiem nieźle. Denerwujące były tylko te nowe dzieciaki (bliźniaki). Zdziwiony jestem tym, że kończy się emisja "Rodziny Zastępczej", a "Świat według Kiepskich" jest nadal emitowany mimo, żenującego poziomu jaki teraz przedstawia.
"Rodzina zastępcza" - bardzo dobry serial. Może nie ma w nim zbyt wiele okazji do pośmiania się, ale i tak bardzo dobry. Tak się robi serial, o którym wszyscy będą pamiętać nawet po wielu latach!
Ale "Rodzina zastępcza Plus" - żenada. Chamskie opieranie się na popularności "Rodziny zastępczej", mimo że wszystko zostało zmienione na gorsze (jak w nowych odcinkach ŚWK;). Jedynie Dedek fajnie grał, ale to nie ratuje serialu. A na końcu, jeszcze po dodaniu tej marnej Kurowskiej... Dobrze, że przestali to produkować. Jedyna słuszna decyzja.
Tak, więcej nie będzie. Na jakiejś stronie z ogłoszeniami można znaleźć do kupienia domy, w których serial był kręcony (o ile to nie "fake"). Tak czy siak, serial się skończył i dobrze, bo było coraz gorzej.