Podoba Wam się to forum? Chcecie, aby zwiększyła się jego popularność oraz pojawiło się na nim więcej użytkowników?
Nic trudnego! Każdy z nas może mieć na to wpływ.
Oto sposoby na zwiększenie popularności naszego forum:
1. Umieszczenie notki o forum na swojej stronie/blogu lub na innym forum w specjalnym dziale/temacie na reklamowanie stron. Oto przykład:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
2. Rozpowszechnianie forum wśród znajomych zainteresowanych serialem.
3. Umieszczenie linku do forum w opisie gadu-gadu, facebooku, naszej klasie czy innym serialu społecznościowym.
4. Umieszczenie w podpisie na innych forach linka lub userbara - to sposób, który bez wątpienia przyniesie najlepsze efekty.
Userbary znajdziecie w tym temacie: http://www.forum.kiepscy....skich-vt293.htm
Kod linka (do umieszczenia na forach):
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
Jak zapewne zauważyliście ostatnimi czasy spadła aktywność na forum.
Dlatego mam apel do wszystkich użytkowników - pomóżcie w rozreklamowaniu tego miejsca.
W pierwszym poście zostały opisane sposoby na jakie możecie pomóc. Proszę, jeśli zależy Wam na rozwoju forum, dużej aktywności i poznawania coraz to nowych fanów serialu to zareklamujcie je
Sam od kilku dni codziennie dodaje forum do katalogów. Co na pewno zbierze pozytywne żniwa.
Przy okazji dziękuję osobom które już w jakiś sposób zareklamowały forum, a także tym, które dodają odcinki z hasłem 'kiepscy.org.pl'. Jestem wdzięczny za pomoc.
Jeśli macie konto na Facebooku i lubicie Kiepskich (inaczej co byście tytaj robili ) to koniecznie kliknijcie "Lubię to!" - można w panelu po prawej stronie forum.
Zbieramy facebookową społeczność fanów ŚWK i użytkowników kiepscy.org.pl
Kiepski K0neser, dziękuję.
I jeśli w jakikolwiek sposób możecie pomóc w rozreklamowaniu forum to nie wahajcie się - każda reklama może wpaść w oko jakiemuś fanowi serialu, który jeszcze nie wie o istnieniu forum. A wiadomo 'w kupie siła' i nowi aktywni użytkownicy sie przydadzą