Chyba rzeczywiście tak będzie sprawiedliwie. Mam też pytanie: co z tą petycją, którą mieliśmy wysłać wraz z wygranymi scenariuszami? Czternasta seria zapowiada się słabo, a piętnasta ma podobno też powstać, więc może da się coś jeszcze zrobić, żeby reżyser przejrzał na oczy i trochę zastanowił się nad tym co kręci!
Tak, najlepiej nic nie robić, bo i tak nie wyjdzie. Denerwują mnie ludzie o takim sposobie myślenia. A może akurat? Nawet jak ta petycja nie pomoże, to też nie zaszkodzi.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2011-09-04, 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Karlaine, gdy do końca napiszę 15 moich autorskich scenariuszy, wyślę je do ATM Grupy. Potem opublikuje je na forum. Myślę, że dołączenie tej petycji będzie dobrym pomysłem..
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Karlaine, gdy do końca napiszę 15 moich autorskich scenariuszy, wyślę je do ATM Grupy. Potem opublikuje je na forum. Myślę, że dołączenie tej petycji będzie dobrym pomysłem..
Cieszę się, że jest osoba, która chce pomóc. Ja też mam już pomysły na odcinki, wyjdzie ich coś koło trzynastu, tylko je doszlifuję i zacznę stopniowo dodawać.
The Iceman napisał/a:
Dziwię się, dlaczego jeszcze tego nie wysłałaś. Zdaje się, że nawet autorów nie zapytałaś o pozwolenie. Dopiero teraz przejrzałaś na oczy, skoro scenariusze były dostępne dawno temu?
Cóż petycja nie jest moja, więc myślałam, że zostanie ona wysłana przez osobę, która ją napisała. Poza tym dlaczego piszesz do mnie jakbym to ja była winna temu, że jeszcze petycji nie wysłano? Jak widzisz przynajmniej staram się coś wskórać, a nie tylko siedzę i piszę, że to nie ma sensu.
Ostatnio zmieniony przez karlaine 2011-09-04, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Tak, najlepiej nic nie robić, bo i tak nie wyjdzie. Denerwują mnie ludzie o takim sposobie myślenia. A może akurat? Nawet jak ta petycja nie pomoże, to też nie zaszkodzi.
Po prostu piszę to, co uważam. Takie mam zdanie na temat tej petycji (nie ja jeden na tym forum zresztą) i tyle.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.