Cześć!
Na imię mi Adam, mam 14 lat. Pochodzę z Sierpca. Lubie czkawkę xD. Interesuje się Skateboardingiem(jeżdzeniem też :)) a pozatym gra na gitarze, muzyka, gry mmo xD
Cechy charakteru jakie posiadam to napewno lenistwo(to chyba jakaś cecha społeczna :))
też się przedstawię chociaż jestem tu już prawie pół roku xD jestem Piter ale mówcie mi bosssss ;] jestem z Inowrocławia K-P.....lubię ŚWK :D i dobry hh ;]
Wiek: 16 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 21 Skąd: się biorą dzieci ?
Wysłany: 2009-06-20, 20:27
Nazywam się Damian,mam 14 lat.Po wakacjach,będę uczęszczał do 2 klasy gimnazjum.Moim hobby są komputer,a dokładniej pisanie skryptów w php oraz stron w html'u,lubię również pisać programu w VB6.Mieszkam w Pabianicach (Woj. łódzkie).To tyle z mojej strony,pozdrawiam i życzę miłej nocy .
Siemka wszystkim Przed chwilą się zalogowałam i bardzo się cieszę, bowiem na forum jest FULL Wypas , świetna atmosfera i wogóle super Cieszę się, ze należę do zespołu ludzi, którzy tworzą to forum Liczę na miłą współpracę
Kanalia
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Siema wszystkim! Jestem Seba, mam naście lat. Uwielbiam Grać na gitarze i śpiewać, ze sportów to przedewszystkim kolarstwo, oczywiście sporadycznie lubie zagrać w piłkę nożną, koszykówkę czy siatkówkę. Mam nadzieje że mnie tu miło przyjmiecie bo i ja jestem miło nastawiony do was :) Cieszę się że istnieje takie forum, i że na nie trafiłem. Pozdrawiam!
_________________ "Jedzie ksiądz na karuzeli!"
Ostatnio zmieniony przez Sheb 2009-10-30, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Przepraszam, że dopiero teraz się przedstawiam, ale wcześniej nie zauważyłam tego tematu...
Mam 14 lat. Interesuję się Światem według Kiepskich, przyrodą, robieniem zdjęć. Lubię fotografować właściwie wszystko, co mi się natrafi, słuchać muzykę, czytać oraz oczywiście oglądać mój ulubiony serial - Świat według Kiepskich.
Hej. Mam 15 lat. Nazywam się Kuba i mieszkam w woj. kujawsko-pomorskim. Interesuję się zwierzętami, lubię horrory (Piła, Teksanska masakra), uwielbiam Świat według Kiepskich i jestem fanem Ferdynanda Kiepskiego. Poza tym lubię czytać książki Stephena Kinga, moja ulubiona to "Zielona mila" i "Cmętarz zwieżąt".
Mam na imię Maciek, mam 25 lat i mieszkam w Krakowie.
Interesuję się muzyką, latami '80, instrumentami klawiszowymi, filmem, kreskówkami no i oczywiście ŚWK. :)
Przez długi czas byłem moderatorem na tym forum, niestety z braku czasu musiałem zrezygnować z tej funkcji. Widzę, że forum ma się dobrze, zmieniła się również szata graficzna no i kilka znajomych użytkowników też pozostało. :)
Ostatnio zmieniony przez Crockett 2009-11-03, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich.
Dzisiaj rozpoczyna się moja przygoda z tym forum. Lat mam 15. Kiepskich oglądam odkąd pamiętam. Kocham teksty Ferdka. Pochodzę z małego miasteczka, raczej miejscowości pod Warszawą. Lubię muzykę z lat '60 (The Beatles itp.). Gram na gitarze. Mój nick jest związany z odcinkiem ŚWK w którym Boczek zmienił nazwisko.
_________________ 'Pan to jesteś łysy jak dupa.'
'Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu.'
Cześc wszystklim.Mam 40 lat ,interesuje się sportem piłka nozna i siatkówka.Lubie muzykę : głównie polska i polskie komedie ,szczególnie Kiepskich oraz komedie Barei