Dominik, 16 lat, kibic piłki nożnej (Orły Kazimierz, Pogoń Lwów, Lublinianka, Lech Poznań), tudzież innych sportów. Interesuję się kulturą Słowian i Kresów Wschodnich, dla rozrywki czytam polskie i zagraniczne komiksy. Mieszkam w Bochotnicy na Lubelszczyźnie. "Kiepskich" regularnie oglądam od lata 2007 r.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
G98 [Usunięty]
Wysłany: 2011-01-28, 13:49
Elo jestem Kamil mam 15 lat interesuje sie Sportem a szczegolnie Biegi i Skoki Narciarskie, Pilka nozna i reczna i MMA. Czesto chodze na mecze klubu z mojego miasta, Jagiellonia Bialystok. Lubie czytac BravoSport i komiksy z komixxow
Witam. Fanem Kiepskich jestem od początku powstania serialu. Mam również wszystkie odcineczki i od czasu do czasu oglądam te najlepsze, a raz na jakiś czas całą seryjkę od początku do końca.
Witam..
Mam Na Imię Maciej.
Mam 12 lat.
Interesuje Się Sportem.
Sport Którym Się Interesuje To WWE.
Bardzo Lubie Serial Świat Według Kiepskich Dlatego Tu Przybyłem .
Czy tutaj wszyscy są niepełnoletni?
Czy jestem za stary na to forum?
Mam już parę lat i jestem (z resztą nie ja jeden) z Katowic.
Pamiętam jak byłem mały to oglądałem pierwsze odcinki Kiepskich z moim tatą, a mamę strasznie irytował ten serial
Teraz oglądam sobie już nie sam, a z ukochaną osobą i śmiejemy się nieraz do łez
Lat 15,
interesuję się motoryzacją, rajdami i modelarstwem, lubię amerykańskie wozy, czasem obejrzeć jakiś dobry Western, moim ulubionym filmem jest ,,Scarface" a zaraz po nim ,,Back to the future"
Wiek: 19 Dołączył: 02 Mar 2011 Posty: 1 Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2011-03-02, 12:30
Siemka all, nazywam się Szymon, mam 18 lat (bez miesiąca ^^), uczę się w ekonomiku. interesuje się astronomią, ezoteryką, ASG, językiem angielskim i iluzją. ;] Gram na gitarze od dwóch lat.
Swoją przygodę z kiepskimi zacząłem dawno temu, jak chodzilem jeszcze do podstawówki. a teraz z niecierpliwością czekam na powrót Waldusia
mam nadzieję że się tu zaaklimatyzuję i poznam fajnych ludzi.
jak macie jakies pytania, to piszcie, a ja postaram się na nie odpowiedzieć.
pzdr4all
Na imię mi Błażej, jestem fanem Kiepskich praktycznie od zawsze. Oprócz tego interesuje się również innymi serialami (w tym Polsatu), filmami, oraz komiksami. Jestem Redaktorem kilku serwisów komiksowych, oraz od wczoraj forumowiczem tego forum. Pochodzę z Drawska Pomorskiego z powiatu Drawskiego w woj. Zachodniopomorskim. Na co dzień jednak mieszkam w Szczecinie, a gdy tylko mogę wracam do Drawska.
Oprócz Kiepskich uwielbiam też takie "polsatowskie" komedie jak "Miodowe Lata", "Daleko od Noszy", "Rodzina zastępcza", "I kto tu rządzi", i kilka innych. Lubię (co jest chyba dziwne dla mojej płci ) seriale obyczajowe - "Pierwsza Miłość" właściwie tutaj króluje od dobrych kilku lat.
Jestem fanem energicznej, starej wersji Ferdynanda Kiepskiego. Doceniam jednak dzisiejszą wersję, która również jest zabawna. Oprócz Ferdka moje ulubione postaci to Arnold Boczek, który ma zabójcze teksty, i wspaniale wytrzeszcza gały. Nie zapomnę oczywiście o fenomenie serialu - Marian Janusz Heinrich Gottlieb Paździoch von Bibersztajn, genialna menda i człowiek ze starego systemu.