Co sądzicie o dodaniu nowych Kategori? Bo tak ludzie nie maja gdzie pisać.Można zrobic np dział Grafika ,może na forum mamy pare talentów... Piszcie tutaj wasze pomysły odnośnie nowyw Kategori....
Co sądzicie o dodaniu nowych Kategori? Bo tak ludzie nie maja gdzie pisać.Można zrobic np dział Grafika ,może na forum mamy pare talentów... Piszcie tutaj wasze pomysły odnośnie nowyw Kategori....
Faktem jest to,że coś takiego istnieje ale może jakieś konkursy na grafike tzn np konkurs na grafike ferdka.
Lub konkurs na najlepszy odcinek.
Każdy wymyśliłby jeden odcinek( łącznie z tytułem), ale jego praca nie mogłaby przekroczyć 10 zdań( najlepiej, aby napisać pracę na przykładowo 10 lub 15 zdań).
Co do nowych działów - mógłby być "Nasza twórczość". Każdy dodawałby to, co storzył, czyli np. grafikę, ryskunki, opowiadania, wiersze, itp.
Temat nie polega na żadnym rozkazywaniu tylko na podsunięciu pomysłu. Moim zdaniem podpisy Moderatorów pod jakimiś użytkownikami (Uwagi etc.) są mało widoczne i wygląda to tak jakby ktoś sobie sam edytował posta. Moim zdaniem na forum powinna być jakaś nowość coś co by podkreślało że Moderator też jest ważny. Np. Gdy moderator się podpisuje to zamiast takiego czegoś np:
Świat według Kiepskich - Ferdek
lub tych małych literek mógłby zostać stworzony jakieś okienko w którym Moderator dawał by swoje uwagi. Okno miało by jakiś kolor. Pokaże to w przypadku znaku "-". Oczywiście chodzi mi o okno w rodzaju prostokąta , a nie ---. Ale inaczej nie mogę i dam więc przykład.
-------------------------
UWAGI MODERATORA:
Świat według Kiepskich - Ferdek
-------------------------
Administrator forum mógłby wykonać w jakimś programie coś takiego żeby podpisy były bardziej widoczne. Wyglądało by to także bardziej estetycznie. Pod Administratorem jest jeszcze napis "Administrator" więc pod Moderatorem taki napis chyba też mógłby istnieć: "Moderator". Pewnie dostane ostrzeżenie za taki temat ale to jest tylko moja propozycja.
Pomysł mi się podoba. Pisuję też na kilku innych forach i w zasadzie wszędzie stosuje się zasadę, że uwagi porządkowe modów i adminów są koloru czerwonego.
Wprowadzenie czegoś takiego zwróciłoby uwagę użytkownika na to, że któryś z opiekunów forów coś mu dopisał.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ja mam taką sugestię żeby każdy moderator wybrał sobie jakiś kolor i w nim się dopisywał, najlepiej z pogrubieniem. Będzie czytelnie i widocznie.
np
Kiepskich życie, Kiepskich Świat - Moderator 1
lub
[komentarz: Moderator 1] - Kiepskich życie, Kiepskich Świat
ustalić tylko kolory i któryś z powyższych formatów (lub jeszcze inny) i będzie dobrze.
Z tym pomarańczowym kolorkiem to też niezły pomysł. Gdyby jeszcze Moderator miał pod nickiem napis "Moderator" (coś podobne jak ty Kiepsky masz "Administrator") tylko innym kolorem to w ogóle była by gitara np.
locka
Ferdynand Kiepski
MODERATOR (Tylko coś takiego jak ty masz Kiepsky )
Gdyby jeszcze Moderator miał pod nickiem napis "Moderator" (coś podobne jak ty Kiepsky masz "Administrator") tylko innym kolorem to w ogóle była by gitara np.
Zrobione.
Cytat:
Jestem za tą propozycją i również kolorem, inne jak choćby czerwień bardziej rażą po oczach i są mniej czytelne.
Ok, co na to inni moderatorzy. Zatwierdzają taka opcję?
Zielony to też całkiem niezły pomysł Nawet będzie pasował wam Moderatorom pod kolor nicku
P.S: Fajnie Kiepsky że zaakceptowałeś mój pomysł z napisem "Moderator". Tylko dziwi mnie dlaczego @sigi nie ma tego podpisu skoro także jest Moderatorem. Albo u mnie jest coś nie tak i się nie wyświetla.
_________________ Gdzie jest kuźwa ośmiornica?!
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2011-01-25, 19:57
Nie mam dlatego, bo moderuję tylko częsć tego forum za zgodą Admina.
No ten drugi jest lepszy , bardziej widoczny. Ten pomarańczowy też jest dobry tylko że ten zielony będzie wam bardziej pod kolor nicków pasował Ustalicie to między sobą "władze"
Co myślicie nad stworzeniem dodatkowej podforum Ekipa , moglibyśmy tam rozmawiać o reżyserach serialu , scenarzystach , osoby od muzyki w serialu itp. Wg mnie przydal by się taki dzial.
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
ŚKOW!!!- PRZECZYTAŁEŚ? OCEN!
Ostatnio zmieniony przez Borysek 2011-06-02, 20:24, w całości zmieniany 2 razy