O.K. skoro post bedzie do usuniecia to zadam jeszcze pytanko
Powiedz mi prosze czym ty otwierasz te strony? Bo ja zeby skopiować z tad linki musze sprawdzać kodowanie i dopiero z pliku tekstowego wyciągać linki do pobrania chetnie bym poprzezucał ponieważ mam całą kolekcje kiepskich, moze ze 4-5 odcinków jest w nienajlepszej jakosci no ale na 290 do teraz wyemitowanych to chyba niezaduzo, chociaż dążę do tego aby wszystkie były w jaknajlepszej jakosci
Nawet w trakcie pisania postu niemoge myszka nic zaznaczyc czy poprawic ani przejsc linijki wyzej tylko wszystko na klawiaturze bo od razu sie okienko zamyka lub zatwierdza ;(
Uzywam IE7 oraz Opere ale od pewnego czasu nawet na operze mam problemy z tym forum a dokłądnie z kopiowaniem z niego linków ;(
_________________ [URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/?page=43543][/URL]
Nowe 30-dniowe konta RAPIDSHARE PREMIUM już za 19,99PLN
Ja ma problem, bo nawet jka myszka niechcący klinke neiważne czy na link czy na opis to mnie przekierowuje od razu na główna strone tego forum
O.K. sprobuje firefoxem.
Nawet jak teraz pisze w okienku to musze wszytsko na klawiaturze bo jakbym cchial przejsć myszką wyżej zeby cos poprawic to automatycznie zatwierdza jako gotową odpowiedź.
Oki, napsize choc neiwiem czy to zgodne z regulaminem, jak odczytasz to usuń ten kawałek tekstu, fora na których jestem (ale nieweim w czym kodowane) i nie sprawiaja zadnych problemów to:
_________________ [URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/?page=43543][/URL]
Na firefoxie działa a na operze nawet nie ma mozliwosci zalogowania
Na całości (oprócz lewego i prawego marginesu) na myszce jest "łapka" zamiast strzałki i przerzuca na główna stronę.
Podja jakis link na strone "by przemo" to sprawdze
Pisze o tym bo wydaje mi sie, ze wiekszosc ludzi jednak korzysta z IE, a Opera, Firefox i inne przegladarki jeszcze nei są tak popularne.
No może i wieśniacy i Ci z wolnym netem, ja mam łącze 2Mbps (i nie moge powiedzieć, ze jest wolne ale też nie jakieś superszybkie) i jakoś korzystam częściej z IE niz z opery i firefoxa.
Nie mieszkam co prawda w mieście tylko na jego obrzeżach a wywodze sie żeczywiscie ze wsi.
Tylko, że forum jest dla każdego ludzika, i dla wieśniaka, i dla początkujacych, dla expertów a nawet dla tych debesciaków którzy maja wszystkie kody i języki programowania w małym paluszku.
Forum jest dla uzytkowników którzy korzystaja z każdej mozliwej przeglądarki jaka moze być a wydaje mi sie, ze wiekszośc to jednak podobnie jak ja dalej ciagną na IE a inne przeglądarki to tylko alternatywa. Chociaż od momentu jak władowałem sobie IE7 to już częściej siedze na operze, jakos bardziej mi sie podobał IE6 i chyba po nastepnym załadowaniu systemu nie właduje juz IE7 ani tej IE8 (jest narazie tylko En) i na niej jednak posiedze.
Są oczywiscie plusy i minusy kazdej przeglądarki ale jak ja zaczynałem z internetem to był tylko IE5 i jakoś tak z przyzwyczajenia sobie z niego korzystam.
Pozdrawiam wszystkich zaawansowanych, mniejzaawansowanych i wieśmaków
Ostatnio zmieniony przez Harnas4 2008-05-29, 14:15, w całości zmieniany 2 razy
Harnas4, sprobuj stylu SubSilver - zmieniasz w profilu.
Jedno z podanych przez Ciebie for działają właśnie na tym stylu i możliwe, że jest on lepiej przystosowany pod różne przeglądarki.
No tak, po wybraniu SubSilver wszystko działa, ale nie mozna zmienić tego wyglądu przez zalogowaniem sie z czym jest przeciez problem
Na Firefoxie wszystko działa na obu skórkach natomaist na operze oraz IE ni emożna nawet sie zalogowac a bez tego niemożna zmienić wyglądu
Może i jestem uperdliwy - sorry - ale ten Przemo powinien pomysleć o wszystkich użytkownikach netu a nie tylko Firefoxowych
Zauważyłem że czasami dodaje różne posty a i tak jest napisane że mam cały czas tyle samo. Czy wy też tak czasami macie? Wiecie czym to moży być spowodowane?
Zauważyłem że czasami dodaje różne posty a i tak jest napisane że mam cały czas tyle samo. Czy wy też tak czasami macie? Wiecie czym to moży być spowodowane?
Jeśli piszesz posty w dziale ''Seriale'' bądź ''Offtopic'' to nie są one wliczane do Twojej ogólnej liczby postów. Liczą się tylko posty z działów poświęconych Kiepskim.
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Jeśli piszesz posty w dziale ''Seriale'' bądź ''Offtopic'' to nie są one wliczane do Twojej ogólnej liczby postów. Liczą się tylko posty z działów poświęconych Kiepskim.
Ahaa.. to może dlatego. Wiem ze z "Mocny Full" nie są zaliczane ale myslałem ze z działu "Seriale" i "offtopic" są zaliczane.
Ostatnio zmieniony przez Bossak 2010-02-13, 22:35, w całości zmieniany 1 raz