Wystąpił w odcinkach:
107 - Tradyszyn (jako robotnik)
296 - Zacięta płyta (jako Piotr Pączek)
305 - Krótki dzień pracy (jako Rysiek)
317 - Nienagrodzony (jako Bednarczyk)
Moim zdaniem aktor dobry i świetnie gra Pietrka w ''Ranczu''
To on tak się śmiał w odcinku Krótki dzień pracy? Właściwie niewiele mogę o nim napisać, bo pamiętam go dobrze jedynie z odc. "Tradyszyn". Raczej na plus.
Nie lubie tego aktora i mam nadzieje ze od kiepskich bedzie trzymał sie z daleka. Fajnie za to zagral w Ranczo (szczegolnie pamietam jak ubiegał o reke corki wójta)
_________________ *
Ostatnio zmieniony przez Maximus90 2011-07-13, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Genialny jako Kraszan w Zmiennikach no i rozbrajająca rola Detektywa Ostrowskiego(nie mylić z Rutkowskim ! ;D) w PitBull'u
Moim zdaniem do Kiepskich pasuje, ale żeby pojawiał się raz na jakiś czas.
_________________ Wolę żyć skromnie ale pozostać człowiekiem dużego formatu
Ostatnio zmieniony przez Inseminator 2011-10-30, 00:51, w całości zmieniany 1 raz
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-25, 15:09
W Kiepskich wypadał wyjątkowo słabo. W odcinkach "Zacięta Plyta" i "Krótki dzień pracy" gdzie tylko bezsensownie wydzierał morde. Co nie zmienia faktu, że aktor z niego dobry, udowadnia to chociażby rolą Pietrka w Ranczu.
Wysłany: 2012-04-09, 22:52
W Ranczu mi się podobał (podobnie, jak całe "Ranczo" w pierwszych sezonach). Im dalej tym gorzej. W Kiepskich mi się kompletnie nie podobał. Nawet w odcinku o Fuj-fuju mnie denerwował.
Fajny aktor, podoba mi się w ranczo, bo świetnie tam gra. W Kiepskich jego najlepszy odcinek to chyba "Tradyszyn" ,ale w Kiepskich nie gra zbyt dobrze, każdym odcinku jakim wystąpił grał kogoś innego.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-04-25, 17:56, w całości zmieniany 1 raz
W Ranczu mi się podobał, ale w Kiepskich go nietrawię...
Z reguły dają mu beznadziejne role, w 15 serii wystąpi w odcinku Krzyżacy, a więc będzie kolejna klapa. Jakoś mi on nie pasuje do tego serialu. Jestem na "nie"
Ostatnio zmieniony przez Stachu 2012-04-25, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Fajny aktor, podoba mi się w ranczo, bo świetnie tam gra. W Kiepskich jego najlepszy odcinek to chyba "Tradyszyn" ,ale w Kiepskich nie gra zbyt dobrze, każdym odcinku jakim wystąpił grał kogoś innego.
I ma pojawić się też w najnowszym,388 odcinku,premiera w TV za tydzień a online to może jutro lub w piątek.
Wysłany: 2012-05-05, 12:28
Jedyny odcinek, w którym grał w ŚWK i był przeciętny to "Krótki dzień pracy" reszta to tragedia i dno w jego wykonaniu. Nie nadaje się nawet do drobnych ról w Kiepskich, a w Ranczu to owszem grał świetnie.