* Euro - jako minister
* Marsz - jako poseł Józef Szyszka
* Pułapka na myszy - jako Redaktor TV
* Azazel Pazuzu - jako Redaktor TV
* Krypta - jako proboszcz
* Ładne pieniążki - jako Stanisław Malinowski
* Morfeusz - jako Stanisław Malinowski
* Kicha kręcona - jako mecenas
* Kocham biurokrację - jako Urzędnik Biura Pośrednictwa Pracy
* Zorro - jako Zorro
* Flamingo - jako Rodrigez
* Ostatni Cham - jako Stefan Kozłowski
* Nieznośna letkość bytu - jako mistrz medytacji
* Odlot - jako czarodziej
Ja osobiście bardzo lubię tego aktora i fajnie gra w Kiepskich.
Ostatnio zmieniony przez krzys133 2009-07-02, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Najlepsza scena ze Stasiem to jak przyszli do Ferdka, z Boczkiem o uregulowanie należnosci wynikających z obciążen zeszytowych . Postac duzo fajniejsza od Malinowskiej i to on powinien sie pojawiac w jej miejsce, chcoiaz wiadomo ze nie zawsze to mozliwe bo miewa tez inne role, ktore wykluczalyby ta sytuacje. Na pewno pozytywna postac.
Nawet fajna postać w Kiepskich, chociaż szczerze mówiąc za bardzo za nim nie przepadam, ale jest z niego spoko gościu. Najbardziej podobał mi się w odcinku ''Ładne Pieniążki" i odcinku"Odlot: ,chociaż tam nie grał Stasia tylko czarodzieja. Jego sklep jest bardzo znany szczególnie dla Ferdka.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Wysłany: 2012-04-27, 19:07
Jedna z nielicznych postaci, najlepiej grana przez Dracza. W "Ładnych pieniążkach" świetną scenę z Boczkiem miał, również bardzo fajnie zagrał w "Morfeuszu", szczególnie kiedy śpiewał "Nie płacz, kiedy odjadę...". Ogółem postać niezła, bardzo rzadko pokazywana
Dracza generalnie nie lubię. Choć nie mogę tego powiedzieć o panu Stasiu z Monopolowego, którego on odgrywa. Pan Stasio to fajna, ciekawa postać. Mógłby występować częściej zamiast Malinowskiej czy Kozłowskiego.