Dla mnie przyznam, dziwny ten serial, dziwnie tam grają, mówią jak by z kartki to czytali. Jednakże historie są fajne o ile faktycznie są oparte na prawdzie (nie da się ukryć, że tak mówią by każdy to oglądał).
Oglądam, nawet fajne Momentami scena śmieśniejsza niż cały odcinek Kiepskich. Męczą mnie jednak ciągłe wątki miłosne. Ciągle trójka przyjaciół(ek), ta się zakoc*#je w tym, a ten w tej i tak dalej. Brakuje mi tutaj jakiś dramatycznych chwil, np. w Lloret de Mar zaginęło dziecko jakiegoś małżeństwa, ktoś ginie, ktoś kogoś napada itp.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Najlepsze było jak ten gościu co narobił do bidetu myślał, że to są dwa kible obok siebie, żeby osoby siedziały razem na nich i rozmawiały.
Dobre też było, jak się darł "Halo, Polakos! Polakos! Małysz! Adam Małysz! Wałęsa!".
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Obejrzałem niedawno kawałek tego dzieła. Do mnie to nie trafia (moze trafiłem na zły odcinek i to jeszcze nie cały), ale wszystko to sie wydaje do przesady sztuczne. Nie wiecie czy oni maja fundowane te wakacje?
Z tego co kiedyś czytałem to wyjeżdżają na tydzień mają wyżywienie,przejazd,nocleg za darmo. Warunki : facet musi być przystojny , umięśniony a kobieta sexowna, zadbana chyba nawet biust musi odpowiedni , nie pamiętam ale podawali chyba miseczki.
Ostatnio zmieniony przez zeezeewoo 2012-03-20, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Warunki : facet musi być przystojny , umięśniony a kobieta sexowna, zadbana chyba nawet biust musi odpowiedni , nie pamiętam ale podawali chyba miseczki.
Widzę, że tu rozmowa o Pamiętnikach z wakacji Bożę, najlepsza koemdia, jaką kiedykolwiek widziałam Śmieję się praktycznie w każdym odcinku, nie wiem, czy w Polsce istnieją ludzie, którzy to wszystko biorą na poważnie
paździoch91 napisał/a:
Najlepsze było jak ten gościu co narobił do bidetu myślał, że to są dwa kible obok siebie, żeby osoby siedziały razem na nich i rozmawiały.
Ta Ferdynator, świetny po prostu... Ja nie wiem w ogołe kto taki kicz produkuje i bierze za to pieniądze, bo to komedia jest a nie jakieś inne bzdury. Szkoda gadać .
Akurat tą piosenke słyszę po kilkadziesiąt razy dziennie i muszę przyznać, że nawet brecha trochę jest, ale jak robią z tego komedie to niech napiszą od razu, a nie jakieś paradokumentalne czy co tam jest .
MIĘSNY JEŹ <3 Boże, kocham to i w ogóle ten program. Ja nie wiem sama, jak oni to kręcą, jak wg mnie to ekipa powinna się tarzać po podłodze ze śmiechu. Ja bym nie wytrzymała. Ta sztuczność aktorów, te idiotyczne teksty, te niedorzeczne sytuacje. dodać do tego DARIUSZA, Mięsnego jeża i chwytliwą muzyczkę jako intro. Po prostu brecht!
Świetny remix. Swego czasu nałogowo słuchałem tego: http://www.youtube.com/watch?v=iPv3P43GEXM
Generalnie, DJ, TS i PzW trzymają świetny poziom niezamierzonego humoru. Oglądając nowe odcinki ciągle można natknąć się na różne absurdalne sytuacje i nieprofesjonalną grę aktorów.
A ta mamuśka Henryka już zasłynęła w Trudnych Sprawach jako matka Maksymiliana, co się wkurzała o czwórki z plusem.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.