Czy podobał się wam ten sezon. Ostatni nie mal w całości fajny sezon. Zrobiłem także ankietę najfajniejszy odcinek. Mi osobiście najbardziej Marsz, Ogór i Bob. Dałem możliwość zaznaczenia dwóch odcinków.
Zaznaczyłem odcinki ''Zakazane piosenki'' i ''Puste butle''.
Według mnie jest to chyba ostatni bardzo dobry sezon Kiepskich, potem było już trochę gorzej, chociaż sezon 7 też jeszcze dobry, np odcinki ''Szczupak'' czy ''Kocham biurokrację'' albo ''Flaszka niedopitka''
Seria oczywiście doskonała
A co sądzicie o pokoju szpitalnym w odcinku Bazar ?.
Niby nowe miejsce a jakoś fajnie im wyszło.
Tak samo tytułowy bazar, jakoś tak naturalnie mimo że jest to kręcone w greenboxie.
Pozdrawiam.
Seria oczywiście doskonała
A co sądzicie o pokoju szpitalnym w odcinku Bazar ?.
Niby nowe miejsce a jakoś fajnie im wyszło.
Tak samo tytułowy bazar, jakoś tak naturalnie mimo że jest to kręcone w greenboxie.
Pozdrawiam.
Powinni w nowych odcinkach robić naturalne miejsca np:wezyr - restauracja. A bazar wyszedł dobrze bo na głównym planie jest dużo scenografii ,a w tle jest tylko greenbox. I Tereska to by pies. Dopiero go dziś oglądałem.
Niezły sezon. Scenariusze były całkiem niezłe. Wkurzało jednak ciągłe straszenie Ferdka rozwodem przez Halinkę i "Arrivederci Roma" i nawiązania do PiS-u poprzez np. toasty ("Chlup w ten kaczy dziób!").
Zdecydowanie na minus zmiany w scenografii (pomalowany korytarz i kibel), zbytnie podkręcenie kolorów, wygląd Ferdka (różowa koszula, klapki zamiast laczków, te dziwne wąsy), zmienione dźwięki w przejściach między scenami i zmieniona czołówka (te nowe sceny nieszczególne pasują do tych elementów czołówki, które były od początku).
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
"...panie Paździoch sanepid idzie, chowaj pan te stare parówki..."
"...Marian, z kim ty tam znowu pierniczysz?! Zamykaj drzwi bo smród z korytarza do chałupy leci!..."
Świetny sezon praktycznie wszystkie odcinki dobre, do tego kilka takich które oglądałem po x razy i które należą do moich ulubionych. Ostatni sezon w którym mamy nagromadzoną taką ilość perełek jak Zakazane piosenki, Ciucholand, Ogór, Niszczyciel, Bazar, pozostałe odcinki też na dobrym poziomie. Oby te czasy powróciły
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.