Ogólnie sezon drugi nie był jakiś specjalny... Ale wydawało mi się, że "Siłaczka" to odcinek 3 sezonu, jednak chyba myliłam się z tego co tu widzę.
Moje dwa ulubione dcinki tego sezonu to: "Na dobre i niedobre" oraz "Inteligentni konsumenci".
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Dobrze, że wreszcie powstał dział z sezonami. A więc zagłosowałem na "Matrioszkę"( bo to akurat pamiętam), ale dla mnie odcinkiem sezonu jest "Zorro". Ogólnie słaby sezon, dla mnie najgorszy ze wszystkich( dobrze że miał tak mało odcinków). Jednak tutaj bolał brak Waldka, a postać Ziemowita nie wypełniła tego braku( wręcz na odwrót- stała się moją najmniej lubianą postacią). Może to śmiesznie zabrzmi, ale pokazało to, co czeka nas w przyszłości( w sensie jakie odcinki).
Ogólnie o tym sezonie to szkoda że tak mało odcinków, mało zabawnych sytucaji,najbardziej mi się podobały odc.Testament i Siłaczka i na nie zarazem zagłosowałem. Ale nie przedłużając oceniam ten sezon średnio czyli 6/10 pzdr:)
_________________ ,,To paliwo jest do dupy,rozdupcył mi pan motorynke bedzie pan bulił,wszyscy będziecie bulić!!!!!''
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Zagłosowałem na Siłaczkę i Matrioszkę. A teraz o sezonie. Bardzo mi się podobał i Ziomuś mi nie przeszkadzał. Fajny był. Tylko jednak nie wiem po co go zamienili a potem znów Waldka dali. Ogólnie sezon : 7/10
Ostatnio zmieniony przez Eramis 2012-03-12, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Komentarz: krótki sezon i słabszy od pierwszego (choć dla pierwszego jeszcze średniej nie liczyłem bo nie mam czasu ). Generalnie nieźle choć było kilka słabszych (przeciętnych) odcinków. Ale nie było źle.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.