Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
[OGÓLNA DYSKUSJA] Nasza Twórczość

Ile książek przyczytaliście
Ponad 10 na rok
41%
 41%  [ 7 ]
6-10 na rok
11%
 11%  [ 2 ]
4-6 na rok
5%
 5%  [ 1 ]
1-4 na rok
17%
 17%  [ 3 ]
Książki są dla nudziarzy
23%
 23%  [ 4 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
SVDstriker 
Halinka
dziad zdziadzialy

Wysłany: 2011-01-11, 21:48   [OGÓLNA DYSKUSJA] Nasza Twórczość

Witam. Pewnie ktoś z was tworzył jakieś opowiadania , wierszyki i tak dalej. W tym temacie możecie wykazać się swoim talentem. Ja jeszcze trochę poczekam i zobaczę czy temat nie wyląduję w koszu :mrgreen: Możecie jeszcze oddawać głosy w ankiecie na temat "ile książek" czytacie na rok.
Ostatnio zmieniony przez SVDstriker 2011-01-11, 21:50, w całości zmieniany 2 razy  

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-01-12, 07:28   

Tak... Ja lubie tworzyć skecze, dość dużo ich stworzyłem, niektóre są lepsze, niektóre gorsze, ale są :-> Tworze tez pomysły do nowych odcinków 'Świata Wg Kiepskich' i 'Daleko od Noszy'. Mogę przedstawić po jeden z nich:

ŚWK: „Ferdinando Restałrant”
Kiepscy zapraszają Boczka na obiad w celu pożyczki pieniędzy. Ich gość zaczyna chwalić doskonałą jakość potraw i proponuje założenie wspólnego kulinarnego interesu. Wkrótce sąsiedzi otwieraja Bar Szybkiej Obsługi. Ich pierwszym klientem jest Pażdzioch, który zatruwa się którąś z potraw. Chce podać ich do sądu za uszczerbek na zdrowiu.

DON: "Awaryjny plan Kidlera"
Kidler zostaje nakryty na spotkaniu z Magda w Cristalu. Wstrząs i Kraśnik zaczynają
go nienawidzić i wyrzucają go z pokoju lekarskiego. Doktor, nie mając sie gdzie podziac
zaczyna goscić się na korytarzu... Wyrzuca Nowaka ze swojego lóżka na korytarzu i
traktuje je jako swoje miejsce do odpoczynku. Dodatkowo wprowadza opłaty za możliwość
skorzystania z windy. Kraśnikowi i Wstrząsowi tym bardziej to nie odpowiada, poniewaz
oni muszą płacić podwójną cene. Ordynator również wyraża swój sprzeciw. Postanawiają
coś z tym zrobić.
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-01-12, 07:30, w całości zmieniany 1 raz  

Kamilovsky 
Boczek
MOCNY FULL

Wysłany: 2011-01-12, 16:53   

Cytat:
ŚWK: „Ferdinando Restałrant”
Kiepscy zapraszają Boczka na obiad w celu pożyczki pieniędzy. Ich gość zaczyna chwalić doskonałą jakość potraw i proponuje założenie wspólnego kulinarnego interesu. Wkrótce sąsiedzi otwieraja Bar Szybkiej Obsługi. Ich pierwszym klientem jest Pażdzioch, który zatruwa się którąś z potraw. Chce podać ich do sądu za uszczerbek na zdrowiu.

Panie to jest na prawde dobre :P wyobrażam sobie śmiech Ferdka i Boczka jak paździoch do kibla co 5 sekund lata ;)

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-01-12, 18:38   

Dzieki :) Mam tych pomysłów jeszcze z 20, ale zostawiam je dla siebie :)

gafik3 
Ferdynand Kiepski
Co jest kurde?

Wysłany: 2012-05-21, 23:11   

Wstyd się przyznać, ale w tym roku przeczytałem tylko jedną książkę, a był nim "Wiedźmin: Ostatnie życzenie" :D Świetna książka, polecam ją każdemu fanowi gry wiedźmin jak i ludzią lubiących książki fantasy :D Mam zamiar wziąść się za drugą część "Miecz przeznaczenia", ale to dopiero w wakacje e:D

Odpowiedz do tematu