Wysłany: 2011-01-11, 21:48 [OGÓLNA DYSKUSJA] Nasza Twórczość
Witam. Pewnie ktoś z was tworzył jakieś opowiadania , wierszyki i tak dalej. W tym temacie możecie wykazać się swoim talentem. Ja jeszcze trochę poczekam i zobaczę czy temat nie wyląduję w koszu Możecie jeszcze oddawać głosy w ankiecie na temat "ile książek" czytacie na rok.
_________________ Gdzie jest kuźwa ośmiornica?!
Ostatnio zmieniony przez SVDstriker 2011-01-11, 21:50, w całości zmieniany 2 razy
Tak... Ja lubie tworzyć skecze, dość dużo ich stworzyłem, niektóre są lepsze, niektóre gorsze, ale są Tworze tez pomysły do nowych odcinków 'Świata Wg Kiepskich' i 'Daleko od Noszy'. Mogę przedstawić po jeden z nich:
ŚWK: „Ferdinando Restałrant”
Kiepscy zapraszają Boczka na obiad w celu pożyczki pieniędzy. Ich gość zaczyna chwalić doskonałą jakość potraw i proponuje założenie wspólnego kulinarnego interesu. Wkrótce sąsiedzi otwieraja Bar Szybkiej Obsługi. Ich pierwszym klientem jest Pażdzioch, który zatruwa się którąś z potraw. Chce podać ich do sądu za uszczerbek na zdrowiu.
DON: "Awaryjny plan Kidlera"
Kidler zostaje nakryty na spotkaniu z Magda w Cristalu. Wstrząs i Kraśnik zaczynają
go nienawidzić i wyrzucają go z pokoju lekarskiego. Doktor, nie mając sie gdzie podziac
zaczyna goscić się na korytarzu... Wyrzuca Nowaka ze swojego lóżka na korytarzu i
traktuje je jako swoje miejsce do odpoczynku. Dodatkowo wprowadza opłaty za możliwość
skorzystania z windy. Kraśnikowi i Wstrząsowi tym bardziej to nie odpowiada, poniewaz
oni muszą płacić podwójną cene. Ordynator również wyraża swój sprzeciw. Postanawiają
coś z tym zrobić.
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-01-12, 07:30, w całości zmieniany 1 raz
ŚWK: „Ferdinando Restałrant”
Kiepscy zapraszają Boczka na obiad w celu pożyczki pieniędzy. Ich gość zaczyna chwalić doskonałą jakość potraw i proponuje założenie wspólnego kulinarnego interesu. Wkrótce sąsiedzi otwieraja Bar Szybkiej Obsługi. Ich pierwszym klientem jest Pażdzioch, który zatruwa się którąś z potraw. Chce podać ich do sądu za uszczerbek na zdrowiu.
Panie to jest na prawde dobre wyobrażam sobie śmiech Ferdka i Boczka jak paździoch do kibla co 5 sekund lata
Wstyd się przyznać, ale w tym roku przeczytałem tylko jedną książkę, a był nim "Wiedźmin: Ostatnie życzenie" Świetna książka, polecam ją każdemu fanowi gry wiedźmin jak i ludzią lubiących książki fantasy Mam zamiar wziąść się za drugą część "Miecz przeznaczenia", ale to dopiero w wakacje e:D
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"