Natknąłem się ostatnio na bardzo ciekawy artykuł. http://www.wirtualnemedia...-z-konkurencja#
Widać ,że Kiepscy tracą oglądalność może jestem pesymistą ,ale jak coś nie jest dochodowe to znika taki los pewnie spotka ten serial.
Póki co to jest dochodowy. To bardzo tani serial, a oglądalność jest dosyć dobra i nie martwiłbym się o przyszłość. Źle to by było gdyby serial nie miał miliona widzów.
Ostatnio zmieniony przez Ferdziul 2011-10-03, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
a tam dadzą radę tylko by się parę pomysłów przydało fajnych, nowych
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Dowiedziałem się z pewnej gazety, że "Kiepskich" statystycznie ogląda 3,5 miliona Polaków. Bardzo wysoka oglądalność jak na "reżysera" Yokę.
Tak,ale to jest ogólna oglądalność z całego tygodnia i to jest przecież jedna premiera a reszta to powtórki.Według Świata seriali wynosi ona od 12 do 18 marca 3,28 mln dokładnie,ale nie wiadomo ile osób ogląda premierowe odcinki.
Super,2.86 mln a więc prawie trzy miliony.Poziom odcinków podniósł się to i oglądalność poszła w górę,proste i logiczne zresztą.Więcej niż rok temu to normalna kolej rzeczy,rok temu przecież poznaliśmy tą głupią Jolaske.